genelde bunu yapmaya calısıyorum fakat bu adamlar üst liglerde oldugu icin sürekli ya bana karsı takımıma geliyor :/knk öye toksik inasnlar takıma geldiğinde ve toksikik yapmaya başladıklarında hemen sustur adamın anlattıklarını okursan daha da sinirlenirsin eğelenmek yerine üzülürsün boşuna. maç bitincede onları raporlama kısmından hakaret seç ve allaha sövdü anama sövdü rakibi güçlendirdi falan bunu 3-4 kişi falan yapsa o hesap geçici ban yer yada uyarı falan alır ama mağlesef bu her zaman böyle işlemiyor sende olabildiğince öyle adamları görmezden gel ve eğelenmene bak
Seninle aynı durumdaydım işten gelip 1-2 saat oyun oynuyorum , ben çözümünü buldum kankam EuW e geç , toxiclik az daha bilgili oyuncular (hepsi değil tabi) , daha ferah ortam var kötü oyuncular daima olucaktır yapcak birşey yokSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
şuan güncel elo malesef d1 dostumAga takımda toxic biri varsa onu mutele geç bide elo nedir demir veya bronzsa normal dinlememeleri o elolarda genellikle map takibi yapan oyuncular az oluyor yada seni dinlemiyorlar
Toxicleri direk muteliyorum feedlerse feedler umurumda olmuyor lanemdekiyle oynuyorum onu kazansam yetiyor banaSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
bazen bende böyle düşünüyorum ama genelde jung oynadığım için öyle olmuyor malesefToxicleri direk muteliyorum feedlerse feedler umurumda olmuyor lanemdekiyle oynuyorum onu kazansam yetiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?