bu iyiymişbol su ve yumruklamak için bi yastık
yan hesabına geçip takımını ve karşıyı toxicleyip mental toplayabilrisin.Selamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
kanka offline oyun mu bu ya chat falan kapatıyorsunuzchati sustur kankam ben oyle yapıyorum
yastık yerine duvar tercih edilebilir.bu iyiymiş
bronz için bir şey diyemem fakat demir elo kadar class bir yer yokAga takımda toxic biri varsa onu mutele geç bide elo nedir demir veya bronzsa normal dinlememeleri o elolarda genellikle map takibi yapan oyuncular az oluyor yada seni dinlemiyorlar
ben oyuna girdiğimde herkesi muteliyorum kafam rahat oluyor 50 tane soru işaretide yemiyorumSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
sakinliğini koru. takımı sustur ve oyuna focuslan. bu maç olmazsa diğer maç olur bunu unutma yeter diğer maç da aynı oyuna düşemezsiniz herhaldeSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
genelde yüzümü yıkyarak kendimi saknileştiriyorum altıüstü bir oyun sakin ol xDSelamlar genel manada uzun yıllardır lol oynuyorum oyun becerilerim mekaniklerim yerinde hemen hemen kaybettigim bahane sundugum yada toxiclik yaptıgım yok attıgım 10 maçın 7 sini kazanıyorum günde fakat öyle bir duruma geldikki lol oynayan eski oyuncular pek kalmadı oyundaki insanların toxic lik herşeyi ben biliyorum sanması beni deli etmeye tahamül seviyem kalmamaya ve oyunlarıma yansımaya başladı 26 yasındayım bu arada işten geldigim zamanlar lol oynuyorum keyif olsun diye fakat görüşsüz yere kafa atıp ölen adcler 50 kere pinglememe ragmen ( all chatten dahi yazmışlıgım oluyor roam geliyor sana geri dur ) dememe ragmen insanların hem zayıflıgı hemde bencil ve toxic davranışlarını kaldıramaz oldum yani allah muhafaza yanımda olsa tokat atsam boşa gidecek insanlarla karşı karşıya geliyorum siz böyle durumlar yaşıyormusunuz yaşadıgınızda neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?