Arkadaşlar genelde gwen,cassi,morde gibi çarlar oynarken flashla ghost arasında çok kalıyorum. 2. rolden de adc oynuyorum şu an ki metaya göre adcler de ghost alıyor speller hakkında tavsiyelerinizi alırım
Her oyunun kendine ait dinamiği olduğunu unutma. Özellikle adc oynuyorsan probuilds bakıp ghost alabilirsin ama karşıda 2+ assassin varsa exhaust çok mantıklı oluyor.
adc oynuyorsan genelde ghost giriliyor fakat oyundan oyuna değişir karşı support leona nati th tarzı şampiyonlar çekerse arındır tercihi çok iyi gider dediğim gibi karşıya göre spell seçmek senin için daha yararlı olur
adc oynuyorsan genelde ghost giriliyor fakat oyundan oyuna değişir karşı support leona nati th tarzı şampiyonlar çekerse arındır tercihi çok iyi gider dediğim gibi karşıya göre spell seçmek senin için daha yararlı olur
Yeni metada artık 10. dakikadan itibaren kullanılabildiği için tp bayağı bir op. Karşıya göre de değişebilir mesela çok cc yoksa flash yerine dümdüz ghost girip sana cc uygulanmadan laneden tüyebilirsin fightlarda da daha çok işini görür. Benim tavsiyem flash, tp girmen duruma göre tp ignite, flash ignite, ghost ignite, ghost tp girildiği de oluyor sana kalmış