LoL oyun içi tüm sohbet komutları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu konuda oyun içerisindeki bütün sohbet komutlarından bahsedeceğim.

İstemcide League of Legends oynayan arkadaşlarınla sohbet edebilir ve sohbetin kendi içinde bulunan kullanışlı kısayollardan faydalanabilirsin. İstemcideki arkadaşlarınla konuşmak, arkadaş listendeki isimlere tıklayarak bir sohbet penceresi açmak kadar basit bir işlem.

Oyundayken istemcideki diğer oyunculara mesaj gönderebilir, hatta aşağıdaki sohbet komutlarını kullanarak farklı League of Legends oyunlarındaki arkadaşlarınla bile konuşabilirsin:

/help veya /? veya /allcommands veya /allcmds bütün komutları ve onların açıklamalarını gösterir.

/mute içinde bulunduğun oyun boyunca bir oyuncudan gelen bütün mesajları susturur.

/muteping içinde bulunduğun oyun boyunca bir oyuncudan gelen bütün sinyalleri susturur.

/fullmute içinde bulunduğun oyun boyunca bir oyuncudan gelen bütün mesajları ve sinyalleri susturur.

/ignore içinde bulunduğun oyun boyunca ve daha sonraki oyunlarda bir oyuncuyu susturur.

/d veya /dance şampiyonunun dans hareketlerini sergilemesini sağlar!

/j veya /joke şampiyonunun şaka yapmasını sağlar.

/t veya /taunt şampiyonun agresif bir poz vererek rakibi sözlü olarak kışkırtmasını sağlar!

/r veya /reply oyunda sana gönderilen bir özel mesaja cevap vermeni sağlar.

/w veya /whisper "Sihirdar Adı" çevrimiçi olan bir arkadaşınla sohbet etmeni sağlar.

/ignore all içinde bulunduğun oyun boyunca bütün oyuncuları susturur.

/ignore enemy içinde bulunduğun oyun boyunca bütün rakipleri susturur!

/note veya /n "MyNotes.txt." isimli metin dosyasına not eklemeni sağlar.

/chatfilter oyun içindeki sohbet filtresini açar veya kapatır.

/surrender veya /ff veya /concede veya /forfeit teslim olma oylaması başlatır ya da başlatılan bir oylamada evet vermeni sağlar. Oylama başlatmak teslim olma özelliğinin 60 saniyeliğine belirmesini sağlar.

/remake bilgisayar başından ayrılan bir oyuncu olması halinde yeniden kurma penceresini açar.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sağol Kardeş Bu Bilgileri Öğrenmiş Oldum Ellerine Sağlık.

hell na
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu rehberliğe girer ama pekala,yararlı konu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
/note komutunu yeni öğrendim teşekkürler yeni bilgi :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
remake olayı çok karmaşık mıllet oyun kurarken cıkıyo ben cıkınca 5 k ban yıyorum

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
remake komutunu şuan yeni öğrendim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Oyun için TR serverinin vazgeçilmezi /mute all

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilmedigim baya şey varmış valla :D

Üye
6 HİZMET YILI
kanka cok aradım he sagolasın :D sonunda buldum ıyı denk geldı

Üye
6 HİZMET YILI
Bu konuda oyun içerisindeki bütün sohbet komutlarından bahsedeceğim.

İstemcide League of Legends oynayan arkadaşlarınla sohbet edebilir ve sohbetin kendi içinde bulunan kullanışlı kısayollardan faydalanabilirsin. İstemcideki arkadaşlarınla konuşmak, arkadaş listendeki isimlere tıklayarak bir sohbet penceresi açmak kadar basit bir işlem.

Oyundayken istemcideki diğer oyunculara mesaj gönderebilir, hatta aşağıdaki sohbet komutlarını kullanarak farklı League of Legends oyunlarındaki arkadaşlarınla bile konuşabilirsin:

/help veya /? veya /allcommands veya /allcmds bütün komutları ve onların açıklamalarını gösterir.

/mute içinde bulunduğun oyun boyunca bir oyuncudan gelen bütün mesajları susturur.

/muteping içinde bulunduğun oyun boyunca bir oyuncudan gelen bütün sinyalleri susturur.

/fullmute içinde bulunduğun oyun boyunca bir oyuncudan gelen bütün mesajları ve sinyalleri susturur.

/ignore içinde bulunduğun oyun boyunca ve daha sonraki oyunlarda bir oyuncuyu susturur.

/d veya /dance şampiyonunun dans hareketlerini sergilemesini sağlar!

/j veya /joke şampiyonunun şaka yapmasını sağlar.

/t veya /taunt şampiyonun agresif bir poz vererek rakibi sözlü olarak kışkırtmasını sağlar!

/r veya /reply oyunda sana gönderilen bir özel mesaja cevap vermeni sağlar.

/w veya /whisper "Sihirdar Adı" çevrimiçi olan bir arkadaşınla sohbet etmeni sağlar.

/ignore all içinde bulunduğun oyun boyunca bütün oyuncuları susturur.

/ignore enemy içinde bulunduğun oyun boyunca bütün rakipleri susturur!

/note veya /n "MyNotes.txt." isimli metin dosyasına not eklemeni sağlar.

/chatfilter oyun içindeki sohbet filtresini açar veya kapatır.

/surrender veya /ff veya /concede veya /forfeit teslim olma oylaması başlatır ya da başlatılan bir oylamada evet vermeni sağlar. Oylama başlatmak teslim olma özelliğinin 60 saniyeliğine belirmesini sağlar.

/remake bilgisayar başından ayrılan bir oyuncu olması halinde yeniden kurma penceresini açar.
yardımcı olucak şeyler var sağol knk

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yorumlarınız için teşekkürler bunlar riotun resmi sayfalarında zaten paylaşılıyor fakat ben hepsini bir araya toplayıp konu olarak paylaşayım dedim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
/remake anlamadım. AFK varsa oyunu iptal mi ediyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...