19 Tem 2020 #141 aykut544 A Onaylı Üye Katılım 17 Tem 2020 Mesajlar 60 Tepki puanı 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI bir aralar oynuyodum lol fazla uzun sürmedi zaten 70 seviyeye kadar oynadım sonra bıraktım çok sinir oluyodum şimdi kafam rahat oynamamak daha iyi
bir aralar oynuyodum lol fazla uzun sürmedi zaten 70 seviyeye kadar oynadım sonra bıraktım çok sinir oluyodum şimdi kafam rahat oynamamak daha iyi
20 Tem 2020 #142 smbo1 S Onaylı Üye Katılım 2 Tem 2020 Mesajlar 57 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 28 5 HİZMET YILI evet böyle oynamak karmaşık aykut544' Alıntı: bir aralar oynuyodum lol fazla uzun sürmedi zaten 70 seviyeye kadar oynadım sonra bıraktım çok sinir oluyodum şimdi kafam rahat oynamamak daha iyi Genişletmek için tıklayın ... evet böyle oynamak karmaşık
evet böyle oynamak karmaşık aykut544' Alıntı: bir aralar oynuyodum lol fazla uzun sürmedi zaten 70 seviyeye kadar oynadım sonra bıraktım çok sinir oluyodum şimdi kafam rahat oynamamak daha iyi Genişletmek için tıklayın ... evet böyle oynamak karmaşık
20 Tem 2020 #143 baykarizmatik Onaylı Üye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 73 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 28 5 HİZMET YILI Oyunu script değil kararlar kazandırıyor oyun bilgini geliştirirsen çok rahat çıkarsın mekanik açığını script kapatıyor zaten Youtube da ; Skill Capped diye bir kanal var tavsiye ederim videoları izlemeni
Oyunu script değil kararlar kazandırıyor oyun bilgini geliştirirsen çok rahat çıkarsın mekanik açığını script kapatıyor zaten Youtube da ; Skill Capped diye bir kanal var tavsiye ederim videoları izlemeni