Lol PBE Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar elinizde LoL PBE hesabı varsa özel konuşmadan verir misiniz teşekkürler.

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Veren olursa rica etsem banada verirmisiniz

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler pbe hesabı önemli bir hesaptır tanımadıkları insanlara verceklerini sanmıyorum en iyisi siz flame yapmayın ve takdir seviyesini 3.seviye ye ulaştırıp kendiniz alın.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Arkadaşın dediği PBE hesabı önemli bi değere sahiptir PBE'de kolunuzu sallaya sallaya oynayamazsınız en az bi hatanızda uzaklaştırılırsınız o yüzden kendiniz flame yapmadan takdir seviyenizi 3.seviye yapın sonra kayıt olun.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler pbe hesabı önemli bir hesaptır tanımadıkları insanlara verceklerini sanmıyorum en iyisi siz flame yapmayın ve takdir seviyesini 3.seviye ye ulaştırıp kendiniz alın.
Oyunu 3 yıldır oynuyorum flame vs yapmadım takdir seviyesi 3. seviye olmuyor. -,-

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar PBE Hesabım 193 seviye ve ben şuanda pbeye 2.5 saattir giremiyorum çünkü serverin kapasitesi yetmiyor ve pbe hesabı aramak yerine TR'de script kullanmayın, flame yapmayın gidin takdir 3 olunca kendiniz açın bu zamanda kimse size pbe hesabı vermez çünkü taktik savaşlarını denemek isteyen tonlarca insan var yani boşu boşuna ümitlenmeyin.

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben kullanıcı adımı unuttum /:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...