Hocam haklısınızdır tabikide de birazcık eğlenmek istiyorum kite atarken falan olsun evade falan önemsiz zaten evade kapalı oynayacağımda okadar mı kötü diyorsunuz yaBütçeniz yoksa rito'nun oyunlarına bulaşmayın sevgili hocam ayrıca pentasharp denilen script'in adı toirscript'tir kendileri ürünü cr4ck'leyip satışını yapıyorlar kötü falan yanında basit kalır vasatın vasatıdır o derece.
Karar sizin ben bir şey demiyorum naçizane tavsiyede bulunuyorum hocam bu konuda detaylı şekilde açıklamasını yaptım:Hocam haklısınızdır tabikide de birazcık eğlenmek istiyorum kite atarken falan olsun evade falan önemsiz zaten evade kapalı oynayacağımda okadar mı kötü diyorsunuz ya
Sağ olun hocam "paranızı çöpe atın daha iyi" lafı etkiledi almamayı düşünüyorum teşekkürler iyi günler dilerimKarar sizin ben bir şey demiyorum naçizane tavsiyede bulunuyorum hocam bu konuda detaylı şekilde açıklamasını yaptım:
https://memoryhackers.org/konular/lol-f-p-sc-ariyorum-cok-pahali-olmasin.311765/#post-6602320
Ben teşekkür ederim hayırlı geceler dilerim hocam.Sağ olun hocam "paranızı çöpe atın daha iyi" lafı etkiledi almamayı düşünüyorum teşekkürler iyi günler dilerim
Bütçeyi kaça çıkarmalıyım peki söylediğiniz scriptler ne kadarlık?ben almıştım günlük key nasıl çalıştığını incelemek için adc main hocamız haklı tamamen çöp. scripti script yapan trackerlardır bana göre hiç bir çizim yapmıyor ekrana wave clear vs'de iyi değil alınmaz o ürün, çalışan orbwalker arıyorsan başka ama şuan o fiyata çalışan evade içeren orbwalker yok 6 7 aydır kullanan arkadaşım var daha ban yemedi. ben yinede naçizane almamanı tavsiye ediyorum ban yersen spoofudur hesabıdır priv scden daha pahalıya çıkıyorsun bir mantığı kalmıyor.
Bilemiyorum sadece kite atmak için bile okey cünkü eğlenceli2 aydır kullanıyorum ban yemedim. Script çok iyi değil ama eğlencesine oynamak istiyorsan deneyebilirsin. Oyun bilgin varsa mastera kadar çıkarsın çok safe olduğu için her skile dodge atmaz. Adc oynayacaksan kite atıyor onda bi problem yok
Private seviyesinde bir script'lerin aylıkları $124 fiyatlarından başlıyor ve çıkıyor.Bütçeyi kaça çıkarmalıyım peki söylediğiniz scriptler ne kadarlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?