Uzman Üye
modeme restart at evde çalışan boş internetleri kapat oyuna girceğin zaman birde öyle dene
kardeşim sen okumuyuyomusun adam evde tekim diyo hiçbirşey açık değil diyomodeme restart at veya evdekiler video izliyorsa birşey indiriyorlarsa kapatsınlar.
altyapın ne fiber , gpon değilse normal . hiper(dsl) adsl ise çözümü yokmerhabalar arkadaşlar 500/50 mbps internetim var ama lolde pingim 49-55 arası değişiyor bişeyler indirirken veya yayın yaparken çok rahatım ama lole gelince sorun yada başka oyunlara pingim var ne yapmalıyım sizce birde;
vpnsiz nerdeyse bütün yasak sitelere girebiliyorum telefondan ve bilgisayardan acaba neden teşekkürler.
not: internette tekim kimse yok + herşey kapalı
restore et ne demek reis bilmiyorum dasadece modem ve pc ile alakalı olmuyor restore et oyunu sıfırdan kur
altyapı, iplerin yavaşlığı vs ile alakalı olabilirmerhabalar arkadaşlar 500/50 mbps internetim var ama lolde pingim 49-55 arası değişiyor bişeyler indirirken veya yayın yaparken çok rahatım ama lole gelince sorun yada başka oyunlara pingim var ne yapmalıyım sizce birde;
vpnsiz nerdeyse bütün yasak sitelere girebiliyorum telefondan ve bilgisayardan acaba neden teşekkürler.
müçteri hizmetlerini aramadıysan ara bir de bak internet hızın normalmimerhabalar arkadaşlar 500/50 mbps internetim var ama lolde pingim 49-55 arası değişiyor bişeyler indirirken veya yayın yaparken çok rahatım ama lole gelince sorun yada başka oyunlara pingim var ne yapmalıyım sizce birde;
Kanka 500 ya o yüzden yazmayı unutmuşum fiberaltyapın ne fiber , gpon değilse normal . hiper(dsl) adsl ise çözümü yok