Lol ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zero to Hero
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben aytelekom kullanıyorum video dizi izliyorum 720p kasmadan cok güzel herşey güzel ama lole girince oyuna girince ping 2-3 k ya fırlıyor benim bilmedigim bir yasak ayar vs olabilirmi modemle alakalı vs eskiden ttnet kullanıyordum ona hiç böyle bişey yaşamamıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ttnet cöp 1.sı bu ve alt yapında önemli ve onla ping indirmeyle alakalı programlar var onuda denerım benımde fırlıyor bende ttnt kullanıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
cmd den arka plan indirmelerini ve windows update i kapatırsan faydası olabilir. Birde oyuna girmeden önce internet hızını ve pingini ölçen siteler var oradan kontrol edersen oyun zevkini iyileştirebilirsin

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
İnternet Servis Sağlayıcı'nı arayıp görüşmeni öneririm dostum. Aldığın hızı, video izlerken sorun olmadığını fakat oyuna girince pinginin tavan yaptığını ve sebebini sorarsan yardımcı olacaklardır. Aksi halde oyunda bir internet ayarı yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
keşke ping download olsa dostum ama nerrde :) kablulo dene diğer programları falana kapat en iyi öyle alırsın :)

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bu Çok Geniş Çaplı Bir Konu Çünkü Ping İnternet Demek İnternet Demek Alt Yapı Modem İç Tesisat Hatta Wlan Kablosuna Kadar Sorun Olabilir Eğer Sürekli Sorun Yaşayan Biriysen Teknik Bir Ekipden Destek Almanı Tafsiye Ederim

Üye
8 HİZMET YILI
ping en çok uploaddan ötürü olur . eğer torrent programı kullanıyorsan direkt görev yöneticisi ile işlemi sonlandır

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sana kesin çözüm söylicem şimdi kardeşim alıyosun internetten ethernet kablonu takıyosun bilgisayarına al sana sabit ping

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
superboxda bende çok sıkıntı yaşıyorum 46k ms i gördüğüm bile var. çoğunluk olarak 60ms değeri alıyor lol de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...