sadece lol de ping var amaBir çılgınlık yapıp müşteri temsilcini arayıp internetinde problem olup olmadığını sorabilirsin
O zaman riota ticket atmalısın problemini belirt onlar yardımcı olacaklardırsadece lol de ping var ama
Önce lolle alakası olup olmadıgını kontrol etmen gerek dostum eğerki lolle ilgiliyse silip tekrar yüklersin eğer ki degilse internetinin ayarlarını kontrol et bi sorun yoksa müşteri temsilcisini arabeyler 1haftadır lol de aşırı yüksek ping alıyorum,oyun oynatmıyor,ne yapmalıyım
dostum internetini sağladığın yer neresi ise örneğin ttnet türknet vb onları arayara k bu sorunun sık yaşandığını ve düzeltilmesi gerektiğini veya neden kaynaklı olduğunu öğrenip çözebilirsinbeyler 1haftadır lol de aşırı yüksek ping alıyorum,oyun oynatmıyor,ne yapmalıyım
Yönetici olarak çalıştır veya sil yükle yap veya başka ülkeden bağlanıp oynuyorsundursadece lol de ping var ama
tam anlamı ile interneti aldığın yere telefon açarak sorunu çözmelerini talep edebilirsinbeyler 1haftadır lol de aşırı yüksek ping alıyorum,oyun oynatmıyor,ne yapmalıyım