5 pre girerek ve elmas / plat ranklarla oynayarak.
aynı şekilde kanka yemin ederim bu plat elo çöplüğü çok sıkıntılı bi yer cehennem gibi her lane feedliyor sen 10/0 olsan bile karşıda ki herkes kastığı için bir şey yapamıyorsun kaybediyorsun oyunu bu da çok sinirimi ve moralimi bozuyortaşıdığım oyunu kaybediyorum kanka bütün laneler feedlermi ya bir oyunda
adc oynamya çalısArkadaşlar selam Lpreborn kullanarak sıfırdan 30 a kastığım hesapla mid sup bazen top oynayarak plat 2 eloya kadar çıktım fakat bundan sonrası aşırı zorlu geçiyor lig atlayamıyorum seri seri atlıyordum artık script mi yetersiz geliyor yoksa benim oyun bilgim mi yetersiz anlayamıyorum İre Fiora Yasuo Xerath gibi heroları oynuyorum Support da ise Lulu Karma Morgana gibi heroları oynuyordum her şey çok güzel ilerliyordu fakat bir yerde tıkandım artık şu an plat 2 0 lpyim plat 3 e düşmemek için rank girmiyorum ne yapmam gerek ne tavsiye edersiniz nasıl çıkabilirim plattan diaya her türlü önerilerinizi bekliyorum
Hangi adc herolarını önerirsin meselaadc oynamya çalıs
aynı şekilde kanka yemin ederim bu plat elo çöplüğü çok sıkıntılı bi yer cehennem gibi her lane feedliyor sen 10/0 olsan bile karşıda ki herkes kastığı için bir şey yapamıyorsun kaybediyorsun oyunu bu da çok sinirimi ve moralimi bozuyor
seni o kadar iyi anlıyorumki gerçekten aynılarını bende yaşıyorum
Hangi adc herolarını önerirsin mesela
kanka istersen pre girebiliriz yanında sup veya adc oynarım farmlayan bi hero sen tw sup alıp etrafı öne geçirirsin öyle rank atlayabiliriz benceseni o kadar iyi anlıyorumki gerçekten aynılarını bende yaşıyorum
syndra oynuyorum kasmışım 9 2 gidiyorum kara mühürüm 8 yük bu kadar kasmama rağmen oyunu kaybediyorum gerçekten oyun şaka gibi kötü jung top bazen düşünüyorum kanka bunlar benden daha iyimi oynuyor benmi kötüyüm diye
olur kanka çok iyi olur benim twitch oynayışım meşhurdur girelim seri seri kasalımkanka istersen pre girebiliriz yanında sup veya adc oynarım farmlayan bi hero sen tw sup alıp etrafı öne geçirirsin öyle rank atlayabiliriz bence
mid viktor ha deniyeceğim teşekkürlermid viktor oyna early farma yat mid game de tek atıyosun zaten
Jinx dravenHangi adc herolarını önerirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?