LoL Platin elodan nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, ADC oynayarak script ile çok rahat Platine kadar %80 WR ile çıktım. Karşıya Master, Elmas 1'ler geliyordu. Artık win alamamaya başladım, takımım trollemeye başladı. Taşıyamamaya başladım. Bu sebepten ötürü mid Tristana, jungle Kindred, Master Yi oynadım fakat yine win alamamaya başladım. WR 58'e kadar düştü. Çok stuck kalmadan öneri alabilir miyim Elmasa çıkmak için? Not: Tek giriyorum. Elo yükseldikçe insanlar kötü ve egolu oynamaya başladı, düşük elodan daha beter hâle geldi herkes sanki boosted gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oynadığın heronun damagesini ne zaman girip cıkacağını öğrenmen lazım bunu ya çok oynayarak öğrenirsin ya da video falan izleyerek

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oynadığın heronun damagesini ne zaman girip cıkacağını öğrenmen lazım bunu ya çok oynayarak öğrenirsin ya da video falan izleyerek

Kanka biliyorum zaten sorun bende olmasa mastere kadar rahat çıkcam ama sorun takımda

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
knk trnin genel sorunu yapacak bisey yok pre bul bi tane kendine

COMEBACK
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ekko oyna jungle sc olmadan çıkarsın ama sc ile zaten plata cıktıysan cıkamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka ne oynayarak çıktın ben sc ile daha kötü oynuyorum bi ayarımı yapmadım bilmiyorum ama adc oynarken kite atmıyor saçma şeyler yapıyor çar ayarlamama rağmen bi türlü alışamadım

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sana tavsiyem tek girmemen. Yanına sağlam bi duo al sc ile kasan beraber kasın mis gibi. Biriniz adc oynasin diğeri de jungle. Rahatlıkla kasarsın. Sende sc ile mi oynuyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O troll ve spamcılara yapcak bişey yok demekki yukarki liglerde de var böyle insanlar. bende sc kullanmayı düşünüyorum golddan plata çıkamadım bi türlü

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
duosuz çıkmak çok zor seni bufflıycak bir sup alman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
farma yatkın oyna bol bol ölme zaten script bu avantajını kullanacaktır ayrıca farmları da script olduğun için kaçırmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öncelikle merhaba hocam tek başına adc ile oyun taşıman çok zor daha çok assassin herolara yada fighter herolara yönelmeni tavsiye ederim jung yada mid oynarsan ihtimalin yükselecektir

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
duo bulup bot pre oynaman lazım yada jung mid

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bol bol video izleyebilirsin videolarda ne yapacağını ne yapmayacağını gayet güzel anlatiyorlar

Üye
3 HİZMET YILI
pre şart aga takıma cok toxıc gelıyo dusuk elo troller falan bır suru sey tavsıyem eu ben eu oyuncusuyum 1 ay once gectım cok rahatım

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle kendin için en iyi koridoru bul ve iyi bir takıma sahip ol böylelikle çok rahat Bi şekilde çıkarsın

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam aynı durum sürekli benimde başıma geldi. yaklaşık 62-68 wr arasındayken 48 wr e kadar düştüm. Karşına gelen insana bağlı değil bu, yanına gelen insana bağlı. Sc oynayan sup bir pre istersen plat 3 hesabım var. İyi oynadığımı düşünüyorum. 1-2 el deneyebiliriz uyumlu muyuz değil miyiz diye istersen

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Plat elodan elmasa duo iöle 1 haftada çıktım elmas 2 oldum prem goldda kalınca bende kimseyle giremedim dediğin gibi elohell durumu var elohellden çıkman imkansız sc bile kurtarmıyor yeni hesaptan devam et , yada nick değiştir. yenilik şart

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kıyak dualar bul kanka böyle kendinle birlikte 5 kişi bul rahat çıkarsın birde hepsi sc olursa mis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...