Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar rünü otomatik aktar diyorum ve oyuna girdiğinde hepbuz gibi altaki rünleri seçmiş oluyor şimide ire de eletirik ver olmuş seçmediğim halde bu gün başladı bu sorun
Blitz kullanmanı tavsiye ederim porofesor arada sapıtıyor malesef çözümü yazan olursa benim de işime gelir ama ben program hatası diyerekten kullanmıyorum bir kaç kere geri bildirimde bulunmuştum ben de kullanmayı bıraktım
Profesör işlemci ram ekran kartı açısından en iyisi ben hepsini kullandım bence tamamen kaldır ve tekrar dene ama yok bilgisayarımın performansı iyi diyorsan blitz de kullanılabilirsin
knk porofessor aralarından en iyisi bence düşük sistemli bir bilgisayara sahibim hiç kastırmadan oynatıyor uzun süre kullandım bir sorun almadım arkadaşında dediği gibi uygulamayı tamamen silip tekrar yüklemeyi deneyebilir misin.
porofessor kullanıyorum bende dün morde'ye aery ve mana akışı yüzüğü aldı oyuna girince oyun rünü otomatik düzeltti sonraki maç irelia'ya elektrik ver aldı porofessor'ün sitesinde hatayı sordum ''CryptoCSP, ViPNet CSP, ViPNet Local Signature Service'' bu uygulamaların pc nizde olduğundan emin olun diyor.
Ben probuilds ve u.gg kullanıyorum browserdan, uygulama indirmeden. Belli bi zamandan sonra kendin ayarlaya ayarlaya zaten hangi şampiyona hangi rün giriliyo öğreniyorsun bence program yerine benim gibi yap.