Alıyorum Lol Private script önereisi ve xnx invite cod arıyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
private script arıyorum
emulator + hanbot kullandım 5-6 maç sonra ban yedim
2 kere usb script kullandım aynı gün ban yedim
adam akılı banlatmayacak script lazım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Broken scam attı haberiniz vardır umarım hocam yanlış hatırlamıyorsam 15.000 gibi bir rakam olması gerekiyor hiç kendinizi riske atmayın.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Broken scam attı haberiniz vardır umarım hocam yanlış hatırlamıyorsam 15.000 gibi bir rakam olması gerekiyor hiç kendinizi riske atmayın.
geçenlerde 200 300 level hesaplarda elo boost yapan 2 kişi gördüm ikiside script kullanıyordu ve hiç ban yemediklerini söyledi rus bi yazılım kullandıklarını ve disablersiz emulatorsuz oynadıklarını söyledi hangi script oldugunu biliyormusunuz acaba

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
geçenlerde 200 300 level hesaplarda elo boost yapan 2 kişi gördüm ikiside script kullanıyordu ve hiç ban yemediklerini söyledi rus bi yazılım kullandıklarını ve disablersiz emulatorsuz oynadıklarını söyledi hangi script oldugunu biliyormusunuz acaba
harika soru cevap veren olursa haber verin sadece merak ettim denediklerim listesine onu da eklemek isterim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Piyasada satılan birden fazla türevde "emulator" adı altında ürün var hocam hangisidir inanın bilemem onlara hangi ürünü kullandıklarını sormadınız mı yardımcı olmadılar mı size?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Piyasada satılan birden fazla türevde "emulator" adı altında ürün var hocam hangisidir inanın bilemem onlara hangi ürünü kullandıklarını sormadınız mı yardımcı olmadılar mı size?
vgc disablersiz script açtıklarını söylediler
ve oyun içerisinden konuştum kişilerle oyun sonu ark ekleyeceğini söylediler ama eklemediler
şuan lenc script kullanıyorum usb scripti buda tpm hatası veriyor mainde kullanamadım adam akılı safe script lazım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
vgc disablersiz script açtıklarını söylediler
ve oyun içerisinden konuştum kişilerle oyun sonu ark ekleyeceğini söylediler ama eklemediler
şuan lenc script kullanıyorum usb scripti buda tpm hatası veriyor mainde kullanamadım adam akılı safe script lazım
Lenc sc toir hocam işte farkı yok onun sunucuya gelirseniz bana bi pm atın ben yardımcı olayım size mh'nin dc ye gelin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
discord bırakırsan yardımcı olayım xnx için pmden de yazdım

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
xnx in sitesinden baktım 1 aylık 150dolar fiyatlandırmışlar bypass dahil mi bilmiyorum alan deneyen var mı aranızda

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hexware nin sattıgı emulator bypass + hanbot ikilisine ne diyorsunuz hocam alınır mı güvenilirmidir

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
account banı yemem çok önemli değil benim için arena oynuyorum zaten yenı hesap açık girmem 20 dakikamı alıyor hwid yedirmemesi önemli ranked derdim yok ozaman almalımıyım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
brokenin scam attığı mevzu xnx ile bağımsız diye biliyorum auddan falan banlandı ama hala invite satıyor xnxde update alıyor
İçerisinde bulunan hwid sorunlu değil mi şu an kullanıyor musunuz yani siz bir ara rioter'lar çok yüklendiği için alımları falan kapatmıştı rica etsem pm atabilir misiniz?