Süper Üye
Koridorda freezi bozmaya gücüm yetmediği durumunda ne yapmalıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Asla gelmiyor takımım bende başlıyorum küfür etmeye. Çalıya geçip xp almaya çalışıyorum gizli gizliKardeşim Bunun İçin Lanenin Kaldığı yer önemli kesinlikle Junglenin Gelip bozması lazım çagırman lazım orayı görmesi gerekiyor plat ve üzeriysen bunu yapıyor jungleler ama altında yapmıyorlar
Gelmiyorsa Roama Çıkmayı Dene Çünkü O lanede xp ve freze bozamassan sadece durursan işe yaramayacak en azından laneden roama çık bozucaktır adam attıgı freezeAsla gelmiyor takımım bende başlıyorum küfür etmeye. Çalıya geçip xp almaya çalışıyorum gizli gizli
Plat bile artık bunu yapmıyor TR serverinde maalesefKardeşim Bunun İçin Lanenin Kaldığı yer önemli kesinlikle Junglenin Gelip bozması lazım çagırman lazım orayı görmesi gerekiyor plat ve üzeriysen bunu yapıyor jungleler ama altında yapmıyorlar
Eğer solodaysan laneden çıkıp adamın minyonlarınj tutabilirsinKoridorda freezi bozmaya gücüm yetmediği durumunda ne yapmalıyım?
Sana yakın bir lanein koridoru sonuna itmişse ondan yardım isteyebilirsin yada ormancın yaınsa ondan destek alabilirsinKoridorda freezi bozmaya gücüm yetmediği durumunda ne yapmalıyım?
sen yinede küfür etmeden nazik bir dille uyarAsla gelmiyor takımım bende başlıyorum küfür etmeye. Çalıya geçip xp almaya çalışıyorum gizli gizli