hocam şu şekil combolistler mevcut bunlarda hesap listesi var site açıklarından bulunan datalarla veya oltalama yöntemi ile yada başka başka yollar ile toplanan hesapların bulunduğu liste checkerlarda bu hesapları kontrol ederek kategorize ediyor atıyorum 100-200 skin tr 200-300 tr gibisinden ve bahsettiğiniz openbullet ücretsiz bi checker olduğu için tavsiye etmem ben aynısını valorant da yapmıştım kendime checker ve combolist almıştım 1500 tane hesap çıkmıştıBazı sitelerde bol kostümlü random hesaplar satılıyor, nasıl oluyor bu?
anladım hocam teşekkür ederimhocam şu şekil combolistler mevcut bunlarda hesap listesi var site açıklarından bulunan datalarla veya oltalama yöntemi ile yada başka başka yollar ile toplanan hesapların bulunduğu liste checkerlarda bu hesapları kontrol ederek kategorize ediyor atıyorum 100-200 skin tr 200-300 tr gibisinden ve bahsettiğiniz openbullet ücretsiz bi checker olduğu için tavsiye etmem ben aynısını valorant da yapmıştım kendime checker ve combolist almıştım 1500 tane hesap çıkmıştı
Öyle yaptım kanka zaten yaKendin aç kanka rastgele neden bulmaya çalışıyosun ki
mesela bende bir sürü inactive hesap varBazı sitelerde bol kostümlü random hesaplar satılıyor, nasıl oluyor bu?
banada öğretsene bende pasif hesap arıyom dc ekle (.bozuk)mesela bende bir sürü inactive hesap var
Zamanında bu işle çok uğraştım o yüzden hesap lazım oldumu nasıl bulacağımı çok iyi biliyorum
ama o kadar da profesyonel değilim ticaretini yapacak kadar checker ararken bile güzel bir checker arıyorsan ya parayla satılıyor ya da o forumdaki auth key ile erişebiliyorsun falan filan öyle işler pek ilgilenmiyorum artık hesapları bi yokluyorum özellikle kullanılmayan hesaplarda oynuyorum ki gerçek sahibi üzülmesinMesela şu an elimde 100 levelden fazla hesaplarda var ama onları kullanmıyorum sc ile oynadığım için daha çok 40 level 50 levellerde istediğim şampiyonlar varsa onları kullanıyorum