LoL random hesapları nasıl buluyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
alakasız kardeşim bir hesabı 30 kişiye satınca öyle saçmalıklar oluyo bi de garantili yazıyorlar bakmışsın ki 7 gün sonra şifresi değişmiş

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bazı sitelerde bol kostümlü random hesaplar satılıyor, nasıl oluyor bu?
hocam şu şekil combolistler mevcut bunlarda hesap listesi var site açıklarından bulunan datalarla veya oltalama yöntemi ile yada başka başka yollar ile toplanan hesapların bulunduğu liste checkerlarda bu hesapları kontrol ederek kategorize ediyor atıyorum 100-200 skin tr 200-300 tr gibisinden ve bahsettiğiniz openbullet ücretsiz bi checker olduğu için tavsiye etmem ben aynısını valorant da yapmıştım kendime checker ve combolist almıştım 1500 tane hesap çıkmıştı

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
İnaktif veya çalıntı hesapları satıyorlar size bazen hesabın sahibi bazen de satan kişi şifreyi değiştirip konuyor paranıza çok da sağlıklı bir yöntem değil açıkçası ve aynı olay valorantta da var

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
muhtemel klg ile ya da farklı sitelere giriş yapılan hesapları bir şekilde çalıp satıyorlar işte, aynı 3 liralık minecraft misali

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam şu şekil combolistler mevcut bunlarda hesap listesi var site açıklarından bulunan datalarla veya oltalama yöntemi ile yada başka başka yollar ile toplanan hesapların bulunduğu liste checkerlarda bu hesapları kontrol ederek kategorize ediyor atıyorum 100-200 skin tr 200-300 tr gibisinden ve bahsettiğiniz openbullet ücretsiz bi checker olduğu için tavsiye etmem ben aynısını valorant da yapmıştım kendime checker ve combolist almıştım 1500 tane hesap çıkmıştı
anladım hocam teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kendin aç kanka rastgele neden bulmaya çalışıyosun ki

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bazı sitelerde bol kostümlü random hesaplar satılıyor, nasıl oluyor bu?
mesela bende bir sürü inactive hesap var :cooldoge:

Zamanında bu işle çok uğraştım o yüzden hesap lazım oldumu nasıl bulacağımı çok iyi biliyorum :D

ama o kadar da profesyonel değilim ticaretini yapacak kadar checker ararken bile güzel bir checker arıyorsan ya parayla satılıyor ya da o forumdaki auth key ile erişebiliyorsun falan filan öyle işler pek ilgilenmiyorum artık hesapları bi yokluyorum özellikle kullanılmayan hesaplarda oynuyorum ki gerçek sahibi üzülmesin :D Mesela şu an elimde 100 levelden fazla hesaplarda var ama onları kullanmıyorum sc ile oynadığım için daha çok 40 level 50 levellerde istediğim şampiyonlar varsa onları kullanıyorum

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
mesela bende bir sürü inactive hesap var :cooldoge:

Zamanında bu işle çok uğraştım o yüzden hesap lazım oldumu nasıl bulacağımı çok iyi biliyorum :D

ama o kadar da profesyonel değilim ticaretini yapacak kadar checker ararken bile güzel bir checker arıyorsan ya parayla satılıyor ya da o forumdaki auth key ile erişebiliyorsun falan filan öyle işler pek ilgilenmiyorum artık hesapları bi yokluyorum özellikle kullanılmayan hesaplarda oynuyorum ki gerçek sahibi üzülmesin :D Mesela şu an elimde 100 levelden fazla hesaplarda var ama onları kullanmıyorum sc ile oynadığım için daha çok 40 level 50 levellerde istediğim şampiyonlar varsa onları kullanıyorum
banada öğretsene bende pasif hesap arıyom dc ekle (.bozuk)

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bazıları çalıntı, bazıları banları açılmış hesaplar. bazıları düzenleme yapılmış hesaplar. hepsi aynı. elleşmeden parana yazık etmemen daha iyi

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bazı sitelerde combolist olarak 10k 20k lol hesabı yayınlıyorlar onu alıp checkera koyuyolar güzel olan hesapları alıp satıyolar random hesap diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...