LoL random hesapların tedariği nasıl yapılıyor?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İtemSatış, Hesapcomtr veya GameSatış tarzı sitelerde, içeriği dolu yüzlerce LoL hesapları satılıyor. Bu hesapların tedariğini nasıl yapıyorlar? Yardımcı olabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam , oyunu bırakıp satanda çok , yada çalıntı hesapta , o alcağın satıcıya göre değişiyor , güvenilir satıcılardan almaya çalış , mağazası tr olsun ,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
örneğin bu benim mağazam ve yakın zamanda kendi hesabımı sattım incelersen daha iyi anlarsın

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam , oyunu bırakıp satanda çok , yada çalıntı hesapta , o alcağın satıcıya göre değişiyor , güvenilir satıcılardan almaya çalış , mağazası tr olsun ,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
örneğin bu benim mağazam ve yakın zamanda kendi hesabımı sattım incelersen daha iyi anlarsın
hesapların kaynağı neresi işte çok fazla kaliteli hesap satan mağazalar var bunca insan o kişilere mi satıyor? ya da nereden çalıyorlar bu hesapları ?

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hesapların kaynağı neresi işte çok fazla kaliteli hesap satan mağazalar var bunca insan o kişilere mi satıyor? ya da nereden çalıyorlar bu hesapları ?
Siz elden olan hesapları almalısınız , sizide dolandırıyorlar bu sefer geri çalıyorlar , artık dolandırılan çok linke tıklayan olsun her şey var yani