Süper Üye
knk kafasına gore geliyo geldimi herzaman çalışıyo içine giriip g basılı tutuyon 1 can kalıyo ama hemen can yenilemeye baslıyo orda g biter bitmez q atman lazım adamaiyide çalışmıyor ki rakiplere yapmaya çalışıyorum hiçbir şey yapmıyor 6 itemim var 0 itemli sorakaya ellemiyor bile
tr de yapan var benim oyunuma denk geldişuanda sadece brezilya sunucusunda yapılıyor gibi gözüküyor araştırdığıma göre script olabilir glitch oldugunu sanmıyorum ama bizim sunucularımızda çalışmaz.
ve bence gereksiz %100 win gibi eğlencesi kalmaz oyunun
knk hangi hesapta geldi izliyim maçı merak ettimtr de yapan var benim oyunuma denk geldi
aynen öyle malkoç attıktan sonra o hile biter gibime geliyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
malkoç namlı koç youtube içeriğini atmış
Paralı bir script diye duymuştum tr de yok diye biliyorumarkadaşlar reksai exploit olayı bir scriptle mi oluyor yoksa bir bugla mı çünkü özel oyunda ana hesabımda bugün karşıya gelen biri gene bunu yapmıştı kendisiyle iletişim kuramadım karakteri almadan önce size sorayım dedim lbreborn da mevcut mu bu reksai hilesi veya yapmasını bilen var mı
benim ki özel oyun knk izlenmiyor da hesabında bir sürü maç varknk hangi hesapta geldi izliyim maçı merak ettim
ya dostum dediklerimi okumadan neden böyle diyorsun karşıma geldi diyorum tr de yani nasıl kullanan yokParalı bir script diye duymuştum tr de yok diye biliyorum
taam knk ozel oyunun geçmişine gir exploiti açana nickini ver onun maçlarını izleyekbenim ki özel oyun knk izlenmiyor da hesabında bir sürü maç var
ya dostum dediklerimi okumadan neden böyle diyorsun karşıma geldi diyorum tr de yani nasıl kullanan yok
elim bitsin veriyorumtaam knk ozel oyunun geçmişine gir exploiti açana nickini ver onun maçlarını izleyek
eyvallahkralelim bitsin veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?