Çözüldü Lol rek sai exploit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar reksai exploit olayı bir scriptle mi oluyor yoksa bir bugla mı çünkü özel oyunda ana hesabımda bugün karşıya gelen biri gene bunu yapmıştı kendisiyle iletişim kuramadım karakteri almadan önce size sorayım dedim lbreborn da mevcut mu bu reksai hilesi veya yapmasını bilen var mı

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
şuanda sadece brezilya sunucusunda yapılıyor gibi gözüküyor araştırdığıma göre script olabilir glitch oldugunu sanmıyorum ama bizim sunucularımızda çalışmaz.
ve bence gereksiz %100 win gibi eğlencesi kalmaz oyunun

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şuanda sadece brezilya sunucusunda yapılıyor gibi gözüküyor araştırdığıma göre script olabilir glitch oldugunu sanmıyorum ama bizim sunucularımızda çalışmaz.
ve bence gereksiz %100 win gibi eğlencesi kalmaz oyunun
tr de yapan var benim oyunuma denk geldi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
script ile yapılıyor kendi adamını bile öldürtebiliyorsun canın azalınc canın fulleniyor barona ejdere tek atıyorsun baya ez hack

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar reksai exploit olayı bir scriptle mi oluyor yoksa bir bugla mı çünkü özel oyunda ana hesabımda bugün karşıya gelen biri gene bunu yapmıştı kendisiyle iletişim kuramadım karakteri almadan önce size sorayım dedim lbreborn da mevcut mu bu reksai hilesi veya yapmasını bilen var mı
Paralı bir script diye duymuştum tr de yok diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
benim ki özel oyun knk izlenmiyor da hesabında bir sürü maç var

ya dostum dediklerimi okumadan neden böyle diyorsun karşıma geldi diyorum tr de yani nasıl kullanan yok
taam knk ozel oyunun geçmişine gir exploiti açana nickini ver onun maçlarını izleyek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...