Uzman Üye
arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu reksai ile tek atma vadi canı fulleme diğer çarların canını doldurma fln bunlar nasıl yapılıyor bilen ve anlatabilecek birisi varmı
g tuşu tek atma h tuşu can fulemearkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu reksai ile tek atma vadi canı fulleme diğer çarların canını doldurma fln bunlar nasıl yapılıyor bilen ve anlatabilecek birisi varmı
lpreborna eklenmiş deniyodu20 dolarlık bir scriptle oluyor ama yapılmasının hiç anlamı yok. Çok çabuk banlanır hesap.
Evet bende yeni gördüm nasıl yapıldığını araştırıyorum şu an.lpreborna eklenmiş deniyodu
linki atarmısınTeşekkürşler LPreborn da oluyo inject edip reksai ile adama veya ejdere girmeden önce w atıyorsunuz sonra g tuşuna basılı tutuyorsunuz adamın 1 canı kalıyo oto atak atıp öldürüyorsunuz youtube a videsunu atıcam isteyene atarım link i
linki atarmısın
windsharp içinmi lpborn mu ?g tuşu tek atma h tuşu can fuleme
sağolasın aga videonu izleyerek bazı şeyler öğrenebildim
w basıp g tuşuna basılı tutarsan çalışırarkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu reksai ile tek atma vadi canı fulleme diğer çarların canını doldurma fln bunlar nasıl yapılıyor bilen ve anlatabilecek birisi varmı