LoL RTX script alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ls içinde aynısını diyolar da sanırım 1 senedir pc temiz olduğu için yaşamaya devam edebiliyorum hala :D

her oyundan sonra clienti reslemen gereken bir sorunu var şu an ama hala ban yemedim 4 5 gün oldu
LS ile oynamayın. Dt olmasının yanı sıra rat var içerisinde. benim bu yüzden steam hesabım çalındı.

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Bypass İle Kullanacaksan tercih edebilirsin fakat elinde bir bypass yoksa önermiyorum dost, Hele ki bu son vanguard durumlarından sonra ekstra dikkatli olman gerekiyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
knk dtden kasıt ne anlamda ? vanguard gelmeden de publiclerin hepsi zaten dt idi ud diye geçiyor lakin hemen olmasada çok sürmeden banı yiyordun
Public dediğimiz herkesin erişim sağlayabiliyor olması demek. Vg geldikten sonra her zaman dt olduğu için birkaç maça banlattiriyor kullanıcılarını. Ben de bundan bahsediyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Public dediğimiz herkesin erişim sağlayabiliyor olması demek. Vg geldikten sonra her zaman dt olduğu için birkaç maça banlattiriyor kullanıcılarını. Ben de bundan bahsediyorum.
Hocam selamlar benim bütçe konusunda bir sıkıntım yok, Önerebileceğiniz var mıdır, LS kullanıyordum en fazla 1 bilemedin 2 hafta sonra hepsi ban yemiştir bir daha hayatta almam, Elix Hanbot tarzı şeyler gördüm ama mevcut sclerden hangisi iyidir hangisi değildir bir bilgim yok, eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim dediğim gibi bütçe de sıkıntı yok ban yemek istemiyorum sağlam olsun

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan çogu sc dt ama vgk bypass ve hanbot ile kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hanbot, ls, penta dışında
draw özelliği olan
detected olsa da sorun değil bypass var
bütçe dostu önerebileceğiniz var mı?
bir de reseller değil kendi sitelerini biliyorsanız bırakabilirseniz mutlu olurum.

Üye
1 HİZMET YILI
Thank U Reaction GIF by Amanda

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hanbot, ls, penta dışında
draw özelliği olan
detected olsa da sorun değil bypass var
bütçe dostu önerebileceğiniz var mı?
bir de reseller değil kendi sitelerini biliyorsanız bırakabilirseniz mutlu olurum.
kullandığın bypassı tavsiye ediyorsan paylaşırmısın nerden bizde temin edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...