Onaylı Üye
Mundo baya bozuk knk oynaman lazım 10k can 1k ad ölümsüz hasarlı çar.Arkadaşlar biliyorsunuzki Sezon 13 geldi Sezon 13 hakkında düşünceleriniz neler
En iyi Sc şampiyonu ne sizce Yorumlarda toplanalım
Mundo baya bozuk knk oynaman lazım 10k can 1k ad ölümsüz hasarlı çar.Arkadaşlar biliyorsunuzki Sezon 13 geldi Sezon 13 hakkında düşünceleriniz neler
Harbiden iyi tespit bu aradaOyunu World Of Tanks'a çevirdikleri için suikastçılar bile tank kasar bu sezon. Tank düşmanı olan yani cana oranla vuran şampiyonlar öne çıkar. Bunların kraliçesi elbette Vayne. Onun dışında Kog, Kaisa falan da oldukça iyi olur gibi.
jinx olabilir tank eriten bi çar tank istersende sett darius garen mundo olabilirArkadaşlar biliyorsunuzki Sezon 13 geldi Sezon 13 hakkında düşünceleriniz neler
samira harika bir şampiyon kararma ile tabiArkadaşlar biliyorsunuzki Sezon 13 geldi Sezon 13 hakkında düşünceleriniz neler
kanka en klasik xerath derim ama adc falan oynamak istersen sivir aşırı zevkli oluyor denemeni tavsiye ederimArkadaşlar biliyorsunuzki Sezon 13 geldi Sezon 13 hakkında düşünceleriniz neler
aga ben tank oynuyorum cidden çok sinir oluyorum karsıma gelincevayne kalista tank düşmanı adcler