Lol sadece id ve şifre ile hesap çalan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Başlıktada belirttiğim gibi sadece id ve şifre ile hesap çalan bir şahıs var. Lolde 1 ay staj yaptığını söylüyor. Ordaki kodlarla kendi program yapıp sadece kullanıcı adı ve şifre ile lol databasesine sızıp hesapla iligli bütün bilgileri kurtarma soruları dahil herşey önüne geliyor. Test etmek için arkadaşımın kullanmadığı 30 40 heroluk bizim dahi bilmediğimiz epostası olan hesabın sadece id ve şifresini verdik. Adam herşeyini değiştirdi. Böyle birşey mümkün mü ? Koca riot games gibi bi firmada bu şey mümkün mü. Hepimizn hesapları tehlikede

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Siz yapabiir misiniz acaba leftspace bey :D Adam boğaziçi bilgisayar okduğunu söylüyor

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
olabilir şöyle düşün memoryhackers'in sistemine girmek istiyorsun dimi ama bunun için bir panel sahibi olman lazım ve panel sahibi olman için bir yetki falan olması gerekli ve kodlama falan biliyorsun bu yetkimi kullanarak kodlama falan bilgimi kullanarak kurucuların paneline erişim sağlar bu sayede yüksek üyelerin hesaplarıyla kendi hesaplarımı silerim sonra loglardan kayıdı yaptığım işlemi bir şekilde silerim ve bam hesap bende böyle düşün yani bir yetki verilirse sana bilgin falan varsa istediklerini yakalanmadan yapabilirsin.

Not : ondan dolayı kimseye kolay kolay bir yetki verilmez sitelerde oyunlarda ondan dolayı sitede panel verilmez ne olur olmaz diye yani kafanı kullanırsan her istediğini basitce yapabilirsin ama bilgin sağlam olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Selam,

İnanmayın böyle şeylere Staj yapan adama admin panel verilmez. Birde 1 ay staj yapmış.
Güldürdüğün için çok sağol. Hesabını çaldırmak istiyorsan ID Pass verebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adamla konuşuyorum şuan türkiyede bu işi yapan 2 kişiden biriyim dedi. diğeride arkadaşım dedi. 1 levellik hesap aç asygdahdjsö[email protected] gibi zor bi hotmail olsun tamammını söyleyim sana dedi databaseden çekiyorum dedi :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam,

İnanmayın böyle şeylere Staj yapan adama admin panel verilmez. Birde 1 ay staj yapmış.

Kardeşim adam benim epostasını bile bilmediğim hesabı üstüne geirdi diyorum sen ne diyorsun ya :D özelden id pw at seninkinide vereyim alsın inanmıyorsan :) madem çok güveniyosun

Selam,

Yada istersen şöyle yapalım sen 1 level bi hesap aç rastgele yap emaili sana tam emaili ve şifreyi üstüne geçirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tamam kardo sana yazcam gelişmeleri

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aynen öyle hesabın epostasını doğrula

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bana pek güven vermedi açıkçası, genelde oyunlarda mysql'da kayıt altına giren hesapların şifreleri MD5 olarak geçiş yapar. Yani atıyorum şifreniz 123456789 ise orda 25f9e794323b453885f5181f1b624d0b şeklinde gözükecektir. Yani bu adamın sizin şifrenizi alıp mysql den bulma imkanı yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...