Lol Samira Sicript config

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar samiraya özel config arıyorum elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim
arkadaşlar eski sicripte olduğu gibi wind sharp klasörüne atılan ayardan bahsediyorum

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Default ayarların yeterli olduğunu düşünüyorum, sadece gold exploit açmaktan kaçının yoksa karakter saldırı yapamaz,

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Default ayarların yeterli olduğunu düşünüyorum, sadece gold exploit açmaktan kaçının yoksa karakter saldırı yapamaz,
knk ben pek anlamıyorum bu ayrlardan ama çar çılcırıyor titriyor adam akllı oynayamıyorum takılıyor eskiden iyiyidi ama ben bişeyleri bozdum herhalde yardım edermsin bana bi şu wsMenu felan değiştirmiştim onla mı alakalı bilgi veririsen sevinirim
ya en azından sıfır ayarlarına dönsün sicript

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
default config iyi samira için. ve herkes kendi menfaatinde adam uğraşıp 3 4 saatte yaptığı cfg yi paylaşacak değil. kendin biraz antreman modunda uğraşıp ayarlarıyla oynarsan senin için daha iyi olur.

Elodie
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
samira için mause scroll la açılan bir özellik var onu muhakkak kapalı tutman lazım yoksa karakter sapıtıyor yada sadece bende öyle bilmiyorum ^^ sürekli para atıyor etrafa skdjsjd

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
samira için mause scroll la açılan bir özellik var onu muhakkak kapalı tutman lazım yoksa karakter sapıtıyor yada sadece bende öyle bilmiyorum ^^ sürekli para atıyor etrafa skdjsjd
aynen samira gold exploit eklenmiş, hasar verseydi gold atmak efsane olurdu :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
başkalarının configi yerine kendi configini oluşturmak daha mantıklı (mesela adam kendi istediği bi özelliği açmıştır ama sen o özelliği açmak istemiyosundur gibi )antrenman modunda ayarları deneyip kendine config oluşturabilirsin bu arada exploit eklendi 2 tane onları da kapat

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kendi ayarlarını kendin yap bence dostum öyle daha iyi olur samira çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sağolun beyler o gold atma olayını söyledğiniz iyi oldu :D tf de gold saçtmıştım en son oynadığımda

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende katarina özel config arıyorum ne yapmam gerek.

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
translate çevire çevire kendi ayarlarını yapmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
translate çevire çevire kendi ayarlarını yapmanı öneririm
knk yapıyım da oyunu alta alıp tekran oyunu açınca oyundan atıyor bide pek anlamıyorum ayarlardan

ya knk yaptım kaaptıyorum bu sefer benim lol ayarlarında g de mesela yardım sinyali felan var onları tamamen nasıl kapatabilirim sicripte

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...