LoL şampiyon ve build önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Top lane oynuyorsan Teemo, Garen, jax gibi karakterleri oynamaya çalış en kolayı bunlardır. Build ve Rün önerisi için de Probuilds e bakabilirsin. Her maç çıkacağın eşyalar değişebilir karşındaki rakiplere göre item alırsın. Sana şunu şunu al desem olmaz yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
LB statik hançer derim geçerim
bence LB ye ad gitmiyor hocam geç oyunca geri düşüyor karşı takım kırılgansa iş yapar
Post automatically merged:

bi şampiyonda uzmanlaşmaya çalış başlarda mesela morgana support yap her maç iyice alış başka şampiyona geçmeni tavsiye ederim
ben şahsen ilk başlarda supportta oynamasını önermem daha çok aram girmesi oyun bilgisini geliştirmesini tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
yeni olduğun için master yi'nin olduğunu varsayıyorum, keskin sağanak master yi orman draktharr build kas:
itemler;
ilk item mahvolmus kralın kılıcı
ayakkabı olarak saldırı hızı veren ayakkabı adını unuttum
draktharr
tahsildar
tank varsa kara balta yoksa serylda (yavaşlatma uygulayıp deli gibi zırh delme veren eşya)
devamını istediğiniz zırh delme eşyasını çıkabilirsiniz
çok kolayca derece kasabilirsiniz master banlandığında midde naafiri oynayabilirsin bozuk çar
eyw valla az önce yasuo oynadım kda 1.8 di ama takım çok kötüydü
Post automatically merged:

Kayle herosunu öneririm. Script ile aşırı güçlü ama birsürü buildi var. Takımına ve karşı takıma göre dizilim yapıp doğru pozisyon aldıktan sonra 16 level + 4 itemdan sonra durdurulamaz hale geliyor.
Diana junglede şuan bayağı güçlü. Ben ilk item nashor sonra oyuna bağlı olarak roket kemer ya da gölge alev alıyorum, eğer tek karşıda çok tank yok ve üzerimde 2.5k üstü para varsa rabadona gidiyorum. Matchupa göre kırmızı ya da yeşil çarp tercih ediyorum. Çok cc varsa yeşili almalısın.
işte sc almak için geldim de onda da onaylı üye olmak lazımmış

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yeniysen kolay karakterlerle başlayabilirsin Annie , Master Yi , Garen gibi

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sion alıyorsun omurgakıran çelikyürek ayakkabı gerisi duruma gore. ne kadar ölsende kule yıkarak oyun kazanıyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kog alırsan 1 kaç el de iyice ısınıp ranked girersen çok yükselebilirsin ben yalan atmıyorum 25 win streak yaptım kog ile

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
herolara değil lanelere bakıp lane secip o lanede oynanabilecek en az 3 sampiyonda ustalasman gerekli

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
shacoyu birazcık öğrenirsen ve harita kontrolün iyiyse diaya kadar çıkartır seni.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
top ta önereceklerim illaoi garen riven darius irelia irelia biraz zor fakat bilene aatrox
mid de önereceklerim yone yasuo vex
adc samira kalista kai sa çok iyi twitch çok iyi
top buildleri genellikle tank a yöneliktir
mid de yone ile yasuoya saldırı hızı kritik çıkılır
adc de ise burda şampiyondan şampiyona değişir twitch ap çok iyi ama dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...