Onaylı Üye
LB statik hançer derim geçerim
bence LB ye ad gitmiyor hocam geç oyunca geri düşüyor karşı takım kırılgansa iş yaparLB statik hançer derim geçerim
ben şahsen ilk başlarda supportta oynamasını önermem daha çok aram girmesi oyun bilgisini geliştirmesini tavsiye ederimbi şampiyonda uzmanlaşmaya çalış başlarda mesela morgana support yap her maç iyice alış başka şampiyona geçmeni tavsiye ederim
eyw valla az önce yasuo oynadım kda 1.8 di ama takım çok kötüydüyeni olduğun için master yi'nin olduğunu varsayıyorum, keskin sağanak master yi orman draktharr build kas:
itemler;
ilk item mahvolmus kralın kılıcı
ayakkabı olarak saldırı hızı veren ayakkabı adını unuttum
draktharr
tahsildar
tank varsa kara balta yoksa serylda (yavaşlatma uygulayıp deli gibi zırh delme veren eşya)
devamını istediğiniz zırh delme eşyasını çıkabilirsiniz
çok kolayca derece kasabilirsiniz master banlandığında midde naafiri oynayabilirsin bozuk çar
işte sc almak için geldim de onda da onaylı üye olmak lazımmışKayle herosunu öneririm. Script ile aşırı güçlü ama birsürü buildi var. Takımına ve karşı takıma göre dizilim yapıp doğru pozisyon aldıktan sonra 16 level + 4 itemdan sonra durdurulamaz hale geliyor.
Diana junglede şuan bayağı güçlü. Ben ilk item nashor sonra oyuna bağlı olarak roket kemer ya da gölge alev alıyorum, eğer tek karşıda çok tank yok ve üzerimde 2.5k üstü para varsa rabadona gidiyorum. Matchupa göre kırmızı ya da yeşil çarp tercih ediyorum. Çok cc varsa yeşili almalısın.
aninie'de oynanamaz be oyuna başlayıncaYeniysen kolay karakterlerle başlayabilirsin Annie , Master Yi , Garen gibi
garen oynadım kolay baya bu lol kolaymış herkes diyordu zor oyun psikoloji dayanmaz falan diyorduYeniysen kolay karakterlerle başlayabilirsin Annie , Master Yi , Garen gibi
okey artık yarında orman denerimorman kanka