ilk iki gece irelia waterloo miss f zaten mainlediğim 2 çar. gerisi çöp.Biliyorsunuz, LoL'e sana özel mağaza geldi. Herkes bu konunun altında paylaşabilir mi neler geldiğini resim olacak şekilde? Hocam, bakalım kime ne gelmiş? Hangimiz daha şanslıyız? Ben her zamanki gibi şanssızım, çıka çıka bunlar çıktı. Aralarından sadece Twitch'in kostümünü alırım, alırsam onu da bu şekilde yani.
Ekli dosyayı görüntüle 86056
haha bana da aynı samira kostümü cıktıBiliyorsunuz, LoL'e sana özel mağaza geldi. Herkes bu konunun altında paylaşabilir mi neler geldiğini resim olacak şekilde? Hocam, bakalım kime ne gelmiş? Hangimiz daha şanslıyız? Ben her zamanki gibi şanssızım, çıka çıka bunlar çıktı. Aralarından sadece Twitch'in kostümünü alırım, alırsam onu da bu şekilde yani.
Ekli dosyayı görüntüle 86056
Bana da böyle gelse keşke oynamadığım şeyler geldi.
samiraların hepsi bedava sandıktan geldi banaŞu samira için adam vururum ama gel gör ki bana çıkan kelle avcısı master yi falan
Abi lol bilerek yapıyor heralde oynadığım sevdiğim heroların hiç biri çıkmıyor kafayı yiyorum yasamiraların hepsi bedava sandıktan geldi bana![]()