Bu scripti yükledim videodaki adımları uygulayıp açtım iki cmd de çalıştı "waiting for league of legends" dedi açtım lolü fakat oyuna hiçbir şey gelmedi shifte basıyorum hiçbir etkileşim olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz
Alakasız. Hİle ile Bogaripper'ı dışlamaya almama rağmen devam ediyor sorunKardeşim windows güvenlik duvarın hileyi karantinaya alıyor olabilir, karantinadaki dosyalardan scripti bulup cihazda izin ver demeyi deneyebilrirsin
try disabling the drawing modeBu scripti yükledim videodaki adımları uygulayıp açtım iki cmd de çalıştı "waiting for league of legends" dedi açtım lolü fakat oyuna hiçbir şey gelmedi shifte basıyorum hiçbir etkileşim olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz
Bu scripti yükledim videodaki adımları uygulayıp açtım iki cmd de çalıştı "waiting for league of legends" dedi açtım lolü fakat oyuna hiçbir şey gelmedi shifte basıyorum hiçbir etkileşim olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz
O zaman bilmiyorum, bilgisayarda normalde düzgün çalışmasına izin vermeyen bir şey varantivirüsün aktif olup olmadığını görün, eğer enjekte edilemez ve enjekte edilemezse, yeniden yüklemeyi deneyin, benim için çalıştı