benim kullandığım sc lprborn değildi o zamanlarda simdi ismini hatırlamıyorum bunda da varsa diye soyledımKardeşim ben uzun süredir kullanıyorum. Bazen report yediğimde oldu ama böyle bir durum söz konusu olmadı. Hem LPReborn hem de WSReborn kullandım, kullanıyorumda.
ben uzun zaman bu sitedeki lrebornu kullandım ban yemedim sonra bgx aldım 1 ay kullandım hileye ara verdiydim hesaba geri girmeye calıstım az once banlanmıstımöncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
Hesabınız botted değilse ban yemez script ud olduğu için bir problem olmaz merak etme dostumbenim kullandığım sc lprborn değildi o zamanlarda simdi ismini hatırlamıyorum bunda da varsa diye soyledım
tamamdir abi bu arada senin script configini aldım helal et herkes çok methettiHesabınız botted değilse ban yemez script ud olduğu için bir problem olmaz merak etme dostum
nasıl bir ayar kullanıyorsun ban yememek içinKardeşim ben uzun süredir kullanıyorum. Bazen report yediğimde oldu ama böyle bir durum söz konusu olmadı. Hem LPReborn hem de WSReborn kullandım, kullanıyorumda.
Helali hoş olsun hocam bu yüzden herkese açık paylaştım zaten umarım sen de beğenirsintamamdir abi bu arada senin script configini aldım helal et herkes çok methetti
onaylı uye olabilirsek insallah deneyeceğimHelali hoş olsun hocam bu yüzden herkese açık paylaştım zaten umarım sen de beğenirsin
lp reborn ile başlamıştım kanka hileye 0 hesap açmıştım garanti olsun ban yemeyeyim diye şuanda 90 level plat 3üm ban yemedim hala raporlanman ile alakalı oynayışınla hile durduk yerde ban yedirmiyoröncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
hayır, memoryhackersta pubg mobile harici hiçbir hilede ban yemedimöncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
anladım teşekkür ederimlp reborn ile başlamıştım kanka hileye 0 hesap açmıştım garanti olsun ban yemeyeyim diye şuanda 90 level plat 3üm ban yemedim hala raporlanman ile alakalı oynayışınla hile durduk yerde ban yedirmiyor
hile ban atmaz gibi birşey yok mesela yorumları okurken birini gördüm 90 levele kadar oynamış kısacası senin şansına bağlı diyebilirimburdaki hileyi kullansank ban yemeyiz demi?
vallahi ben yeni char kasıyorum sırf maini riske atmamak için iyi cesaret etmişsinyani kendi main accımda bile kullandım ben ban yemedim hic bir hesabımda uzun süre kullanmama rağmen arkadaşın onu nereden öğrendiğini ben de öğrenmek isterim
Post automatically merged:
hile ban atmaz gibi birşey yok mesela yorumları okurken birini gördüm 90 levele kadar oynamış kısacası senin şansına bağlı diyebilirim
yani kendi main accımda bile kullandım ben ban yemedim hic bir hesabımda uzun süre kullanmama rağmen arkadaşın onu nereden öğrendiğini ben de öğrenmek isterim
Post automatically merged:
hile ban atmaz gibi birşey yok mesela yorumları okurken birini gördüm 90 levele kadar oynamış kısacası senin şansına bağlı diyebilçünkü ben kasıp lol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?