♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Arkadaşın Bahsetiği Hile Wsrebron Mu Neydi Ondan Bahsediyor... Yada Daha eski Windsharp Yada Lazysharp
Hangısıyse ki ben cogunu kullandım ama uzun surelı ban yemedım Wsrebron hariç tabi
hocam şuan forumdaki hile ud oldu için sıkıntı olmazöncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
aynen şans birazdakullanan bir çok insan var böyle bir şikayetini duymadım henüz. Ancak günün sonunda hile kullanıyorsun ban riski her zaman var
ud tam olarak ne oluyorud olduğu için ban yiyeceğini düşünmüyorum çok uzun zamandır kullandım ve ban yemedim
sana dc versem ya da senin varsa scripti kullanmaya basladıgımda yardımcı olabilir misin ayar genel kullanım rehberi vs seklinde2 Hesabımda da hard bi şekilde kullanıyorum 2 aydır hiçbir ban söz konusu değil
Exploit kullanmadığınız sürece herhangi bir ban söz konusu değildir.öncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
WindSharp kullanmışsın ve zaten yanında Risk yazıyordu, tamamen dt idi yani, normal ama şu an ki scriptte hiç bir sıkıntı yok, kullanabilirsin.öncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
LeftSpacein config kardeşim özel bir şeyim yok.nasıl bir ayar kullanıyorsun ban yememek için
oyun 64 bite gecti tamamen sc 32 bit ve ban wave geldi artık oyle bi problem kalmadı ban yemezsiniz artıköncelikle merhaba ben bu hesabı ilk açtığım yıllarda memory hackerstan script almıştım ve aldıktan sonra arkadasım dedi ki oranın scripti birisi reportlamasa bile belli bir yerden sonra kendisi banlatıyor demişti ve 2 gün sonra ban yemiştim benim merak ettiğim sizde de oldu mu daha once ve suan guncel olarak hala bu sekilde ban atar mı (dediğim gibi bir olay varsa tabii hiç olmayadabilir ben belli etmiste olabilirim bilmiyorum sadece arkadasımın dediği şeyin doğruluk payını ölçmek icin soruyorum)
ticketla çözülmüyor kanka yane açmıyolar su su zamanda kaldırılıcak dıolar gene hıcbısı deısmıyorticket atarak çözebilirsin