Lol Sc Kalitesi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli etmeden oynarsan rapor yemezsen ban yemezsin kral ama bot hesaplarda 2 3 rapor bile yesen sistem bot hesap olduğunu anladığında banlanıyorsun ona dikkat
Tamamdır bilgi için çok teşekkür ederim yemi bir hesapta deneyeceğim ban yemezsem main hesaplarda devam 😊

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tamamdır bilgi için çok teşekkür ederim yemi bir hesapta deneyeceğim ban yemezsem main hesaplarda devam 😊
kral main hesapta script açmanı önermem hile ud olsa bile yeme ihtimalin var o yüzden boşa main hesabına yazık etme smurf hesabında aç yada maine başkasını sok senda smurf hesapla duo girin birlikte

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sc'yi uzun zaman oldu kullanıyorum genelde aram vs oynuyorum.
Evade gerçekten geliştirilmesi gerekiyor misal zac e attığında yerinde sabit duruyor hem kaçmama izin vermiyor hemde skille kafa atıyor
yada diana q'su gibi. Takım arkadaşlarının skillerini bile doggelemeye çalışıyor misal janna q su gibii skill atılınca skill gelmeden saçma sapan hareketler yapıyor misal ekko q atıcanca karakter yerine yapışıyor ve yine skille kafa atıyor. olması gereken skilli yumusak şekilde yandan dolanıp devam etmek ama dansöz gibi titriyor ne atak yapmama izin veriyor nede kaçmama.
Skillden kaçıcam diye genel olarak 5 kişinin arasına kafa atıyor hem skill yeme hemde ölümüne neden oluyor.

Perfect Predictions diyorsunuz ama skilleri o kadar saçma sapan atıyorki hangi birini söylesem bilemiyorum.
Demin brand oynadım bir kere bile ne w nede q tutturdu.
yada thresh,bc,ahri,aniva,caitlyn,cho,corki,lux,morg,morde,velkoz,zed gibi skillshot karakterleri vasat durumda.

tabi iyi olanlarda var viktor,pyke,naut,ez gibi süper oynatmasada idare eder.

Lütfen güzel bir güncelleme ile bu sorunları görün, iyi forumlar.
@LeftSpace
Bilgi için teşekkürler ❤️

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kesinlikle evade e katılıyorum özellikle skill dodge lıycam diye 5 kişiye kafa atıyor geliştirilebilir şampiyon konusunda dediğin gibi teker teker bakarlarsa düzelirtilir.

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bir yönden haklısın ama freede çok şey aramamak lazım sendeki evade durumu bendede aynı configlik olay yok yani titremesi sıkıntı değil benim için şahsen ama örnek verirsek herhangi bir karakterle oynarken skill dodgelayacak diye adama kafa atıyor ben sırf bu yüzden only ccde kullanmaya başladım xd

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wwwwwwww
Sc'yi uzun zaman oldu kullanıyorum genelde aram vs oynuyorum.
Evade gerçekten geliştirilmesi gerekiyor misal zac e attığında yerinde sabit duruyor hem kaçmama izin vermiyor hemde skille kafa atıyor
yada diana q'su gibi. Takım arkadaşlarının skillerini bile doggelemeye çalışıyor misal janna q su gibii skill atılınca skill gelmeden saçma sapan hareketler yapıyor misal ekko q atıcanca karakter yerine yapışıyor ve yine skille kafa atıyor. olması gereken skilli yumusak şekilde yandan dolanıp devam etmek ama dansöz gibi titriyor ne atak yapmama izin veriyor nede kaçmama.
Skillden kaçıcam diye genel olarak 5 kişinin arasına kafa atıyor hem skill yeme hemde ölümüne neden oluyor.

Perfect Predictions diyorsunuz ama skilleri o kadar saçma sapan atıyorki hangi birini söylesem bilemiyorum.
Demin brand oynadım bir kere bile ne w nede q tutturdu.
yada thresh,bc,ahri,aniva,caitlyn,cho,corki,lux,morg,morde,velkoz,zed gibi skillshot karakterleri vasat durumda.

tabi iyi olanlarda var viktor,pyke,naut,ez gibi süper oynatmasada idare eder.

Lütfen güzel bir güncelleme ile bu sorunları görün, iyi forumlar.
@LeftSpace[/USER
[/QUOTE]
bilemem acaba cofic demi hata var senin kontrol etmen lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
güzel bir config ile olamıyacak birşey değil.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bugüne kadar sessizce forumlarda gezmek yerine keşke yorum yapsaymışım onaylı üye olmadığım için deneyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...