SC kullanırken örneğin xerath q sunu attığımda otomatik adamın üstüne atmasını nasıl sağlarım (kombo ayarı kullanmadan)
yani bi skill attığımda skilli arkaya atsam dahi adama vuracak şekilde atmasını istiyorum ama kombo yapmıcak
SC kullanırken örneğin xerath q sunu attığımda otomatik adamın üstüne atmasını nasıl sağlarım (kombo ayarı kullanmadan)
yani bi skill attığımda skilli arkaya atsam dahi adama vuracak şekilde atmasını istiyorum ama kombo yapmıcak
Malesef öyle bir ayar yok dostum söylediğin gibi kendin elle skill attığında nereye atarsan oraya gider direk adama atmaz verdiğin örnekte w ve e yi combodan çıkarırsın spaceye basıp atarsın
Ek olarak bazı şampiyonların genellikle stun skillerine özelleştirilmiş tuşlar var onları kontrol edebilirsin
space yani boşluk tuşuna bastığınızda bu durum olusuyor zaten q skili olarak ektra bir duruma gerek olmadıgını dusunuyorum varsada bılen arkadaslar yazabılır
Sitede var ise Xerath SC CFG leri bulabilirsin. Yoksa hilenin ismiyle googleda aratıp CFG arayabilirsin. Onun dışında maalesef otomatik olarak öyle yapan bir sc bulunmamakta (benim düşüncem bu yönde). Space tuşu kombo tuşudur ona basılı tutup skillshot kombosu yapabilirsin.
Space e basılı tutup q yu stacklersen bir anda q bırakırken adama odaklanıyor, ama arkan dönükken bunu yapabilir misin bilmiyorum , R ye basınca da aynısını yapıcaksın space e basılı tut