LOL Sc Kullanmadığım Halde Ban Yedim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
evet arkadaşlar konu başlığındaki gibi hiçbir 3. parti uygulaması kullanmadığım halde ban yedim buna blitz de dahil bu nasıl olabiliyor ??????? riota ticket attım sizce hesabım açılır mı ? açılmazsa riot ofisi yan avm de basmayı düşünüyorum. olurda haberlere çıkarsa yadırgamayın benimdir.

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkada program açık kalmıştır ve ya oyun dosyalarına çoktan inject olmuştur durduk yere ban atılmıyor :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer hiçbir şey kullanmadıysan neden açılmasın dostum ban wave'da araya kaynamışsındır :D

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
direk hileden ban yemişin.Büyük ihtimalle kimse umursamıcak o hesap gg.Sen kullanmadıysan başka biri hesabında açmıştır.Yok kimse girmedi bende kullanmadım diyosan.Ya riot yalan söylüyor ya sen.Ama destek ekibinden kimse sana bak bilgisayarında hile bulduk diye görüntü atmaz.Sen kullanamdım dersin onlar kullanmışın derler konu bu döngüde uzar gider.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hesap paylaşımı yaptığın kişiler varsa onlarda kullanmış olabilir. Haksız ban yemek imkansız gibi

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lolskin vs kullanıyosan ondan da atmış olabilirler,3. parti yazılımdan durduk yere ban yiyemezsin. Ya sc den ötürü çok rapor yemişsindir ya da bi sebebi vardır. riota ticket at iletişime geç,hataları varsa düzelteceklerdir DÜZELTMEK ZORUNDALAR.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hileden ban yediyseniz Riot Games açmaz çok zor. Geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Blitz uygulaması dışında hiçbir şekilde oyunu olumsuz yönden etkileyecek bir uygulama kullanmadım. Bunları riota da ticket olarak attım fakat bu şekilde bir cevap aldım. ''

kendine beyaz bir sayfa açıp, oluşturacağın yeni hesap ile aramıza tekrar katılabilirsin. İnanıyorum ki kurallar çerçevesinde kaldığımız sürece benzer durumlar ile asla karşılaşmayacağız.

Samimi olmak gerekirse bu hesap için artık yapılabilecek bir şey kalmamış. O nedenle bu hesabın açılması için oluşturulan talepler sistem tarafından otomatik olarak kapatılacaktır.
'' TEŞEKKÜRLER RİOT GAMES XDDDDDDDDDDDDDDXDDD

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aga bariz kullanmışsın. Boşu boşuna Üçüncü parti yazılımdan yemessin. Sadece WS değil. Lolskin vb uygulamalarda yasak.

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
küçük bir an bile kullanmış olsan bir şeyi maalesef riot games çok katı bu konuda hiç bir şekilde açılmaz ya da itiraz kabul edilmez :/

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ticket at ama açmazlar büyük ihtimal sen şimdiden kalaşları hazırla :coolstory:

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Sc kullanmadığın için mi 13 Temmuz da sadece onaylı kullanıcılar tarafından kullanılabilirken 50 tane yorum yapıp Onaylı Kullanıcı oldun kanka :? :D

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "canercagris, postagem: 3356347, membro: 19084"]
O programa está aberto em segundo plano ou já foi injetado nos arquivos do jogo. :)
[/ QUOTE] não sei
Post automatically merged:

Vrdade

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kullanmadan ceza almazsın merak etme 50 yorum olmak için takır takır yorum atmışsın onaylı üye gerekli zamanlarında.... Eee bu yetmedi diyorsan bu hesapta kullanmadım daha önceden farklı bir hesapta bile kullansan o dosyalar orda kalır riot games de bu dosya değişikliklerini vb log alır bu bir şekilde bu hesabınada etki etmiş olabilir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eğer sezon sonu kullandıysan report yemesende yersin bence zaten o yuzden ban wavelerde açmayın sc diyorlar

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
zamanında bende bu şekilde ban yemiştim. Daha önceden kullandıysan banlanmış olabilirsin ben aynı hesapta değil ama aynı pc de girmiştim diğer hesabım banlanmıştı enteresan bir şekilde.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hileden açmıyorlar diye biliyorum yanlışlıkla inject etmiş olabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
Riot hiçbir zaman durduk yere ban atmaz lolskin veya herhangi bir oyun dosyalarına etki edecek bir yazlım, program vs. kullanmışsındır. Banının açılacağını hiç sanmam.

Üye
5 HİZMET YILI
aga riotla iletişime geç ama sanmıyom açılmaz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
başka bi oyunda hile açıp lole geçtiysen arkada açık olduğundan atmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...