evet arkadaşlar konu başlığındaki gibi hiçbir 3. parti uygulaması kullanmadığım halde ban yedim buna blitz de dahil bu nasıl olabiliyor ??????? riota ticket attım sizce hesabım açılır mı ? açılmazsa riot ofisi yan avm de basmayı düşünüyorum. olurda haberlere çıkarsa yadırgamayın benimdir.
direk hileden ban yemişin.Büyük ihtimalle kimse umursamıcak o hesap gg.Sen kullanmadıysan başka biri hesabında açmıştır.Yok kimse girmedi bende kullanmadım diyosan.Ya riot yalan söylüyor ya sen.Ama destek ekibinden kimse sana bak bilgisayarında hile bulduk diye görüntü atmaz.Sen kullanamdım dersin onlar kullanmışın derler konu bu döngüde uzar gider.
lolskin vs kullanıyosan ondan da atmış olabilirler,3. parti yazılımdan durduk yere ban yiyemezsin. Ya sc den ötürü çok rapor yemişsindir ya da bi sebebi vardır. riota ticket at iletişime geç,hataları varsa düzelteceklerdir DÜZELTMEK ZORUNDALAR.
Arkadaşlar Blitz uygulaması dışında hiçbir şekilde oyunu olumsuz yönden etkileyecek bir uygulama kullanmadım. Bunları riota da ticket olarak attım fakat bu şekilde bir cevap aldım. ''
kendine beyaz bir sayfa açıp, oluşturacağın yeni hesap ile aramıza tekrar katılabilirsin. İnanıyorum ki kurallar çerçevesinde kaldığımız sürece benzer durumlar ile asla karşılaşmayacağız.
Samimi olmak gerekirse bu hesap için artık yapılabilecek bir şey kalmamış. O nedenle bu hesabın açılması için oluşturulan talepler sistem tarafından otomatik olarak kapatılacaktır.
'' TEŞEKKÜRLER RİOT GAMES XDDDDDDDDDDDDDDXDDD
[QUOTE = "canercagris, postagem: 3356347, membro: 19084"]
O programa está aberto em segundo plano ou já foi injetado nos arquivos do jogo.
[/ QUOTE] não sei
Kullanmadan ceza almazsın merak etme 50 yorum olmak için takır takır yorum atmışsın onaylı üye gerekli zamanlarında.... Eee bu yetmedi diyorsan bu hesapta kullanmadım daha önceden farklı bir hesapta bile kullansan o dosyalar orda kalır riot games de bu dosya değişikliklerini vb log alır bu bir şekilde bu hesabınada etki etmiş olabilir.
zamanında bende bu şekilde ban yemiştim. Daha önceden kullandıysan banlanmış olabilirsin ben aynı hesapta değil ama aynı pc de girmiştim diğer hesabım banlanmıştı enteresan bir şekilde.
Riot hiçbir zaman durduk yere ban atmaz lolskin veya herhangi bir oyun dosyalarına etki edecek bir yazlım, program vs. kullanmışsındır. Banının açılacağını hiç sanmam.