Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim benim isteğim support configi olan varsa atabilirmi genelde lulu senna oynuyorum teşekkürler
Bu adam ne diyorsa onu yap bu adamdan iyi configi olan yok bu adam adeta scyi kendi yazmışLulu ve senna benim config'te ayarlı hocam oynayabilirsiniz
anladım hocam yeni bir konu açmak istemedim sizden alıntı yapıp sorayım direkt sizden önce bir cfg kullanmıştım onda sağ tarafta oyuncu profiileri gözüküyodu ultisi shiridar büyüleri vs gözüküyodu onu nerden açabilirimLulu ve senna benim config'te ayarlı hocam oynayabilirsiniz
Hocam shift tuşuna basın Awareness>Hud>enabled yapın bu kadar bittianladım hocam yeni bir konu açmak istemedim sizden alıntı yapıp sorayım direkt sizden önce bir cfg kullanmıştım onda sağ tarafta oyuncu profiileri gözüküyodu ultisi shiridar büyüleri vs gözüküyodu onu nerden açabilirim
Teşekkür ederim hocameline saglık hocam
İyi oyunlar bol winler hocam çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için@Adc Main Hocamın config'de çoğu support çok iyi çalışmakta. Bizzat test ettim.
sağolun hocam hallettim <3Hocam shift tuşuna basın Awareness>Hud>enabled yapın bu kadar bitti
Teşekkür ederim hocam
İyi oyunlar bol winler hocam çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için![]()
leftspacenin config konusunu atar mısın hocamAdc mainin ya da leftspacenin configini kullanmani tavsiye ediyorum sağlam configler