configden confige değişmektedirscde T ve G tuşları genelde combolar içindir. shifte basıp karakterin adına gelip tam olarak ne yaptığını görebilirsin. örnek olarak irelia da t kule altı divedir zedde ise t line-combo yani 3 shuriken combosudur. yasuoda ise g E + Q3 + Flash combosu için bir tuştur.
normalde tw oynuyodum arada samira oynuyorum samirada vardı g tuşuŞampiyonun configine göre değişkenlik gösteriyor şampiyon ayarları dışında t ve g tuşunun olayı yok? Hangi şampiyondan bahsettiğini söylersen yardımcı olabilirim.
bilgilendirme için teşekkür ederimscde T ve G tuşları genelde combolar içindir. shifte basıp karakterin adına gelip tam olarak ne yaptığını görebilirsin. örnek olarak irelia da t kule altı divedir zedde ise t line-combo yani 3 shuriken combosudur. yasuoda ise g E + Q3 + Flash combosu için bir tuştur.
Post automatically merged:
configden confige değişmektedir
G tuşu samirada varsa shifte basıp samira configinden bakabilirsin yanında tuşun işlevi yazıyornormalde tw oynuyodum arada samira oynuyorum samirada vardı g tuşu
bilgilendirme için teşekkür ederim
efsane açıklamışsın valla çok teşekkür ederim bilgilendirme içinscde T ve G tuşları genelde combolar içindir. shifte basıp karakterin adına gelip tam olarak ne yaptığını görebilirsin. örnek olarak irelia da t kule altı divedir zedde ise t line-combo yani 3 shuriken combosudur. yasuoda ise g E + Q3 + Flash combosu için bir tuştur.
configden confige değişmektedir