Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sc'yi arkada açık oluyor, oyuna girerken zaten dıt sesini duyman lazım sonra oyun açılıyor 10 15sn sonra zaten sc injectleniyor. Sen oyuna girince mi sc'yi açıyorsunuz tam anlayamadım biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim dostum.
Sc'yi arkada açık oluyor, oyuna girerken zaten dıt sesini duyman lazım sonra oyun açılıyor 10 15sn sonra zaten sc injectleniyor. Sen oyuna girince mi sc'yi açıyorsunuz tam anlayamadım biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim dostum.
Sc kullanırken tam ekrana geçiyorsun ve oyundan mı atıyor doğrumu anladım? O halde oyunu hilesiz başlat tam ekran yap oyunu kapat hileyi çalıştır oyun bekleniyora gelince oyunu aç tam ekran başlamış olur.
Scripti açmadan önce nırmal oyun gir veya alıştırmaya gir oyunu tam ekran yap daha sonra scriptli gir oyuna direk tam ekran olacaktır. Diğer türlü çözünürlük değiştiremezsin oyun içinde sistem algılıyor.