oyuna girmeden önce sc yi açıyorum lobide falan sıkıntı olmuyor ama oyunu yükleme ekranına gelince oyundan atıyor bilgisayar da zaten çok iyi olmadığı için tekrar açana kadar oyun 5 6 dakika oluyor çözüm nedir ?
oyuna girmeden önce sc yi açıyorum lobide falan sıkıntı olmuyor ama oyunu yükleme ekranına gelince oyundan atıyor bilgisayar da zaten çok iyi olmadığı için tekrar açana kadar oyun 5 6 dakika oluyor çözüm nedir ?
Merhabalar, size anlatacağım adımları uygularsanız bu sorunu %98 halletmiş olursunuz.
1)League Of Legends açın
2) XFProject çalıştırın arkada açık dursun sitede aynı şekilde yükleme yapmayın
3) Oyuna giriş yapın oyun ekranı geldiğinde ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükle kısmına basın ve 2.CMD ekranı geldiğinde ALT-TAB ile direk oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde bir yere basmadan 2-3 saniye bekleyin.Inject sesini duyacaksınız.
6) Inject sesini duydukdan sonra MemorHackers yazısı belirecektir 2 saniye daha bekleyin...
Merhabalar, size anlatacağım adımları uygularsanız bu sorunu %98 halletmiş olursunuz.
1)League Of Legends açın
2) XFProject çalıştırın arkada açık dursun sitede aynı şekilde yükleme yapmayın
3) Oyuna giriş yapın oyun ekranı geldiğinde ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükle kısmına basın ve 2.CMD ekranı geldiğinde ALT-TAB ile direk oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde bir yere basmadan 2-3 saniye bekleyin.Inject sesini duyacaksınız.
6) Inject sesini duydukdan sonra MemorHackers yazısı belirecektir 2 saniye daha bekleyin hareket etmeden
7) Oyun 1 saniyeliğine donacak ve hile aktif olacaktır.
Eğer her defasında bu şekilde uygularsanız hile %98 ihtimalle sorunsuz çalışacaktır. İyi Forumlar...