Çözüldü Lol sc yükleme ekranında oyundan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
oyuna girmeden önce sc yi açıyorum lobide falan sıkıntı olmuyor ama oyunu yükleme ekranına gelince oyundan atıyor bilgisayar da zaten çok iyi olmadığı için tekrar açana kadar oyun 5 6 dakika oluyor çözüm nedir ?

Çözüm
oyuna girmeden önce sc yi açıyorum lobide falan sıkıntı olmuyor ama oyunu yükleme ekranına gelince oyundan atıyor bilgisayar da zaten çok iyi olmadığı için tekrar açana kadar oyun 5 6 dakika oluyor çözüm nedir ?
Merhabalar, size anlatacağım adımları uygularsanız bu sorunu %98 halletmiş olursunuz.

1)League Of Legends açın
2) XFProject çalıştırın arkada açık dursun sitede aynı şekilde yükleme yapmayın
3) Oyuna giriş yapın oyun ekranı geldiğinde ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükle kısmına basın ve 2.CMD ekranı geldiğinde ALT-TAB ile direk oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde bir yere basmadan 2-3 saniye bekleyin.Inject sesini duyacaksınız.
6) Inject sesini duydukdan sonra MemorHackers yazısı belirecektir 2 saniye daha bekleyin...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhabalar, size anlatacağım adımları uygularsanız bu sorunu %98 halletmiş olursunuz.

1)League Of Legends açın
2) XFProject çalıştırın arkada açık dursun sitede aynı şekilde yükleme yapmayın
3) Oyuna giriş yapın oyun ekranı geldiğinde ALT-TAB ile siteye gelin
4) Yükle kısmına basın ve 2.CMD ekranı geldiğinde ALT-TAB ile direk oyuna geçin
5) Hareketsiz bir şekilde bir yere basmadan 2-3 saniye bekleyin.Inject sesini duyacaksınız.
6) Inject sesini duydukdan sonra MemorHackers yazısı belirecektir 2 saniye daha bekleyin hareket etmeden
7) Oyun 1 saniyeliğine donacak ve hile aktif olacaktır.

Eğer her defasında bu şekilde uygularsanız hile %98 ihtimalle sorunsuz çalışacaktır. İyi Forumlar...

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Pc iyi olmadığı için. Aynı sorunu bende yaşıyordum Pc yi değiştirdikten sorun kalmadı bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...