Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum WindSharp direk olarak ban atmaz ama şöyle bazı herolarda çok daha belli oluyor örn. Kog'Maw Xerath tarzı herolarda çok belli ediyor ve karşındaki insanlar illaki anlayabiliyor onun dışında ben windSharpın çıktığı günden beridir günde 10 maç atıyorum daha ban yemedim Ezreal, İrelia, Kalista tarzı herolar oynuyorum ve şimdiye kadar 1 kez bile scriptsin diyen olmadı.
oyuna inject ettiğin zaman, ilk detected olduğunda ban dalgasında gider hesabın, ilkinde gitmezse 10. da da gider, şahsen benim 11 aydır ban yemediğim hesaplarım var ama 1 ayda banlanan hesabımda var yani hiç yemeyeceğim anlamına gelmez elbet bir gün o bildirimi alacaksın.
Sadece bu hile değil hilede ban yemeyecek olsaydınız hile emek hırsızlığı denmezdi.
Hile zaten yasak olduğu için hile her hilede ban yersiniz ve bunun tersi ancak hilenin serbest olduğu oyunlarda geçerli.