Alıyorum LOL SC

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar banlatmayan sağlam script var mı? Yıllardır sc kullanırım, belli etmeden oynarım genelde. Detected olup ban yemişimdir. Hiçbir kişi çıkıp script demez bana. O yüzden sağlam script önerin. Paradan yana sorun yok. Bir tane vardı, kapatmış kendini. Kayıt olunmuyor, başka müşteri istemiyoruz diyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuan için private almak zor çoğu ya alımı kapattı ya da eski müşteriler ile devam ediyor. UD olarak alabileceğin tek ürün bgx macOS olabilir kendim de kullanmaktayım bot + hard rage oynamadığın sürece banlanma imkanın yok. (macOS'da vanguard yok, bilgisayarının 2. diskine macOS işletim sistemi kurup oynayabilirsin internette biraz araştırma yaparsan görebilirsin nasıl yapıldığını.) Onun dışında windows üzerinde kullanılan çoğu ürün dt yanaşmanı tavsiye etmiyorum

ki diyelim banlandın log clean atıp yeni hesapla devam ediyorsun, vanguard olmadığı için hwid ban yemiyorsun ;D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şuan için private almak zor çoğu ya alımı kapattı ya da eski müşteriler ile devam ediyor. UD olarak alabileceğin tek ürün bgx macOS olabilir kendim de kullanmaktayım bot + hard rage oynamadığın sürece banlanma imkanın yok. (macOS'da vanguard yok, bilgisayarının 2. diskine macOS işletim sistemi kurup oynayabilirsin internette biraz araştırma yaparsan görebilirsin nasıl yapıldığını.) Onun dışında windows üzerinde kullanılan çoğu ürün dt yanaşmanı tavsiye etmiyorum

ki diyelim banlandın log clean atıp yeni hesapla devam ediyorsun, vanguard olmadığı için hwid ban yemiyorsun ;D
nerden bulabiliriz macos bgx,bgx yazınca birsuru bgx sitesi cıkıorda

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nerden bulabiliriz macos bgx,bgx yazınca birsuru bgx sitesi cıkıorda
bgx.gg / forum.bgx.gg kendi siteleri

foruma kayıt olup resellers kısmına girersen orijinal resellerları görebilirsin kripto ile almanı öneririm bir kaç tanesinde aynı fiyat sitedeki ile günlük 3$ haftalık 21$ aylık 50$ performansı aşırı efsanevi ötesi olmasa da gayet yeterli bir ürün ki 50$ aylık sc alıp banlanmadan oynayabiliyorsun ;D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI

Hangi siteden MacOs kurdun hocam bi de nvidia sistemlere olmuyor diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hangi siteden yardım alarak yaptın hocam link atabilir misin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ek olarak kurulumlar için youtube üzerinden ilerleme sağlayabilirsin 1-2 tane technopat videosu izlesen yeterli olacaktır fakat işlemci ve ekran kartı desteklerini kontrol et desteklemeyen bir sürüm kurarsan çalışmayacaktır ve bazı problem sorunlar ile karşılaşabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI

ek olarak kurulumlar için youtube üzerinden ilerleme sağlayabilirsin 1-2 tane technopat videosu izlesen yeterli olacaktır fakat işlemci ve ekran kartı desteklerini kontrol et desteklemeyen bir sürüm kurarsan çalışmayacaktır ve bazı problem sorunlar ile karşılaşabilirsin.
Benim ekran kartı rtx 4060 ti desteklemiyor maalesef

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bgx.gg / forum.bgx.gg kendi siteleri

foruma kayıt olup resellers kısmına girersen orijinal resellerları görebilirsin kripto ile almanı öneririm bir kaç tanesinde aynı fiyat sitedeki ile günlük 3$ haftalık 21$ aylık 50$ performansı aşırı efsanevi ötesi olmasa da gayet yeterli bir ürün ki 50$ aylık sc alıp banlanmadan oynayabiliyorsun ;D
macos uyumlu baska platform yok galiba degilmi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
neden kripto onerdin bi sebebi varmı daha once hic alısveris yapmadım nasıl alabilirim veya hangi site ? kullanmalıyım, windows ve macos fiyatları aynımı
windows sürümü şuanda güncelleniyor kripto ile almak daha mantıklı kart ile alırsan ekstra komisyon ödüyorsun gereksiz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Discordun var mi sana nasil ulasirim