nerden bulabiliriz macos bgx,bgx yazınca birsuru bgx sitesi cıkıordaşuan için private almak zor çoğu ya alımı kapattı ya da eski müşteriler ile devam ediyor. UD olarak alabileceğin tek ürün bgx macOS olabilir kendim de kullanmaktayım bot + hard rage oynamadığın sürece banlanma imkanın yok. (macOS'da vanguard yok, bilgisayarının 2. diskine macOS işletim sistemi kurup oynayabilirsin internette biraz araştırma yaparsan görebilirsin nasıl yapıldığını.) Onun dışında windows üzerinde kullanılan çoğu ürün dt yanaşmanı tavsiye etmiyorum
ki diyelim banlandın log clean atıp yeni hesapla devam ediyorsun, vanguard olmadığı için hwid ban yemiyorsun ;D
bgx.gg / forum.bgx.gg kendi sitelerinerden bulabiliriz macos bgx,bgx yazınca birsuru bgx sitesi cıkıorda
Hangi siteden MacOs kurdun hocam bi de nvidia sistemlere olmuyor diye biliyorumşuan için private almak zor çoğu ya alımı kapattı ya da eski müşteriler ile devam ediyor. UD olarak alabileceğin tek ürün bgx macOS olabilir kendim de kullanmaktayım bot + hard rage oynamadığın sürece banlanma imkanın yok. (macOS'da vanguard yok, bilgisayarının 2. diskine macOS işletim sistemi kurup oynayabilirsin internette biraz araştırma yaparsan görebilirsin nasıl yapıldığını.) Onun dışında windows üzerinde kullanılan çoğu ürün dt yanaşmanı tavsiye etmiyorum
ki diyelim banlandın log clean atıp yeni hesapla devam ediyorsun, vanguard olmadığı için hwid ban yemiyorsun ;D
amdlere olmayabiliyor nvidialarda çalışıyor 2. setupda i3 4. işlemci rx480 ekran kartı mevcut sorunsuz kullanabiliyorumHangi siteden MacOs kurdun hocam bi de nvidia sistemlere olmuyor diye biliyorum
Hangi siteden yardım alarak yaptın hocam link atabilir misinamdlere olmayabiliyor nvidialarda çalışıyor 2. setupda i3 4. işlemci rx480 ekran kartı mevcut sorunsuz kullanabiliyorum
Hangi siteden yardım alarak yaptın hocam link atabilir misin
Benim ekran kartı rtx 4060 ti desteklemiyor maalesefBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ek olarak kurulumlar için youtube üzerinden ilerleme sağlayabilirsin 1-2 tane technopat videosu izlesen yeterli olacaktır fakat işlemci ve ekran kartı desteklerini kontrol et desteklemeyen bir sürüm kurarsan çalışmayacaktır ve bazı problem sorunlar ile karşılaşabilirsin.
unlucky her kart desteklenmiyor Nvidia tarafında güncel olan yapılabilecek birşey yok..Benim ekran kartı rtx 4060 ti desteklemiyor maalesef
macos uyumlu baska platform yok galiba degilmibgx.gg / forum.bgx.gg kendi siteleri
foruma kayıt olup resellers kısmına girersen orijinal resellerları görebilirsin kripto ile almanı öneririm bir kaç tanesinde aynı fiyat sitedeki ile günlük 3$ haftalık 21$ aylık 50$ performansı aşırı efsanevi ötesi olmasa da gayet yeterli bir ürün ki 50$ aylık sc alıp banlanmadan oynayabiliyorsun ;D
bilindik yok bir ihtimal private varsa olabilir ki adı üstünde private ;Dmacos uyumlu baska platform yok galiba degilmi
neden kripto onerdin bi sebebi varmı daha once hic alısveris yapmadım nasıl alabilirim veya hangi site ? kullanmalıyım, windows ve macos fiyatları aynımıbilindik yok bir ihtimal private varsa olabilir ki adı üstünde private ;D
windows sürümü şuanda güncelleniyor kripto ile almak daha mantıklı kart ile alırsan ekstra komisyon ödüyorsun gereksizneden kripto onerdin bi sebebi varmı daha once hic alısveris yapmadım nasıl alabilirim veya hangi site ? kullanmalıyım, windows ve macos fiyatları aynımı
Crypto ile nasıl alıcagımı anlatabilirmisin daha once hic alısveris yapmadımwindows sürümü şuanda güncelleniyor kripto ile almak daha mantıklı kart ile alırsan ekstra komisyon ödüyorsun gereksiz
Discordun var mi sana nasil ulasirimşuan için private almak zor çoğu ya alımı kapattı ya da eski müşteriler ile devam ediyor. UD olarak alabileceğin tek ürün bgx macOS olabilir kendim de kullanmaktayım bot + hard rage oynamadığın sürece banlanma imkanın yok. (macOS'da vanguard yok, bilgisayarının 2. diskine macOS işletim sistemi kurup oynayabilirsin internette biraz araştırma yaparsan görebilirsin nasıl yapıldığını.) Onun dışında windows üzerinde kullanılan çoğu ürün dt yanaşmanı tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?