aga bana yardımcı olurmsunu gerçekten ban atmıyormu tam olarak sırrı ne ? bende sc ile oynamak istiyorumbende ymeedim 1 ayda euw da plat eloyum
İşim gücüm yok milleti niye kandırayım ? kullanıcı adını vereyim bak inanmıyorsan yani kanka kimi hesaba girince tak diye atıyor ama şuan oynadıgım 1 aydır yemeyen var şansmı bugmu bılmıyorummilleti kandırmayın 2.oyun bittiği gibi ban atıyor
Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor olabilir.milleti kandırmayın 2.oyun bittiği gibi ban atıyor
Dostum bundan 1 ay öncesine kadar ban yiyordum şuan yemiyorum.aga bana yardımcı olurmsunu gerçekten ban atmıyormu tam olarak sırrı ne ? bende sc ile oynamak istiyorum
Biliyorum ben eu da hesap denedim oyun biter bitmez ban attı. Ya bir şans yada bir bugu var. O bugda kalırsa uzun süre gidiyor olabilir.hocam sizin şansınıza bu demekki normalde scni olayı 2. maça kalmadan ban atması hatta çıkıp denerim ssli gösteririm de şuan çok hastayım üşendim
madem yemiyorsun full sabah akşam oyna kanka tadını çıkart ben eski scyi özlemekle geçirmeye gidiyorum allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?