kanka o sc nin dodge kısmını görmüşsün orda yazıyor dodge reset diye o değilen üst seçeneklerden birinin en altında reset diye bi buton var diye hatırlıyorum o ayarları sıfırlayan olabilir belki veyahutta hilenin dosyasını sil bilgisayarından lolde tam onarım başlat ondan sonra tekrar yükle önceki gibi gelecektir iyi oyunlar
teşşkürlerde hilenin dosyası nerdeen üst seçeneklerden birinin en altında reset diye bi buton var diye hatırlıyorum o ayarları sıfırlayan olabilir belki veyahutta hilenin dosyasını sil bilgisayarından lolde tam onarım başlat ondan sonra tekrar yükle önceki gibi gelecektir iyi oyunlar
kankam c de bogaripper diye bir klasör var sil onu tekrardan yükle gir bakalım oyuna bi haber verLol scripte ayarları bozuldu farklı farklı şeyler açık eski ayarlarına nasıl döndürebilirim. Sildim sonra tekrar yükledim düzelmedi.
Sıfırlayamazsam bana birisi ayarlarının fotoğrafını atabilirmi bende düzelteyim.
eyvalllah deneyimkankam c de bogaripper diye bir klasör var sil onu tekrardan yükle gir bakalım oyuna bi haber ver
bekliyorum dostum olmazsa haber vereyvalllah deneyim
oldu sağol bişey daha sorcam ingilizce ya bunu nasıl türkçe yapabilirizbekliyorum dostum olmazsa haber ver
bak orda languange dil bölümü var ordan turkish yapabilirsin iyi bak bulursunoldu sağol bişey daha sorcam ingilizce ya bunu nasıl türkçe yapabiliriz
kanka anlayamadım düzgün yazar mısın lütfen .d vallaha çok değişik yazmışsınbende yılım üyesi yalan filan oluyor ona çare yok mu ??
kankam anlatmak istediğini tam olarak yazar mısın lütfen yardımcı olacağım sanaLOL SCRIPT YAPACAKTIM
Post automatically merged:
BqRs Cevap yazarsan sevinirim
anti virüsün kapalı mı kanka ve ad blocker falan varsa kapatBu hileyi kullanmak istiyorum LazySharp yükliyemiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
acaba üyelik rütbesiylemi alakalı mesaj atmam kullanmam mı gerekıyoanti virüsün kapalı mı kanka ve ad blocker falan varsa kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?