lol sclere ban atmama hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
değerli memory üyeleri farkındamısınız bilmiyorum eskiden winsrp vardı max 2 hafta kullanabiliyorduk hemen fixliyolardı. sonrasında lp reborn cıktı oynadıkda oynadık ban atmadı hiç.Grandmaster gibi yüksek ranklara bile çıktık.bizzat ben 8 9 ay rahat kullandım bu keki ve hiç bi ban yemedim.sayısızca da report yedim.Şİmdi wsreborn cıktı bunada henüz ban gelmedi.Sizce bu neden kaynaklanıyor ? Lol mü saldı scleri yoksa memorymi çok iyi

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lol bir hayvanat bahçesi adminleride saldı valoranta geçti xd

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Valorant'tan çok yüksek para çeviriyor şirket ve Lol'ü gözden çıkardılar. Başka açıklaması yok.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hileyi sağlam yaparsalar fixlemeleri zorlaşabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adamlar temiz hile ypamış hiçbirşey anlaşılmıyor demek karşı tarafta

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
değerli memory üyeleri farkındamısınız bilmiyorum eskiden winsrp vardı max 2 hafta kullanabiliyorduk hemen fixliyolardı. sonrasında lp reborn cıktı oynadıkda oynadık ban atmadı hiç.Grandmaster gibi yüksek ranklara bile çıktık.bizzat ben 8 9 ay rahat kullandım bu keki ve hiç bi ban yemedim.sayısızca da report yedim.Şİmdi wsreborn cıktı bunada henüz ban gelmedi.Sizce bu neden kaynaklanıyor ? Lol mü saldı scleri yoksa memorymi çok iyi
keşke lolde gösterdikleri özensizliği valoranttada gösterselerde hwid yemesek :D riot games lolü saldı iyice son yaptıkları cinematik bunun göstergesi o kadar fazla oyuna, contente ayrıldılar ki, bazı şeylere yetişemiyorlar.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ayda bir bazı platformlar ban wave'den etkileniyor. Siz yaklaşık 1 yıldır kullanıp ban yemediğinizi söylemişsiniz. Cevap gayet basit bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...