Çözüldü Lol script 2.pencere gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba,windows 10 kullanıyorum.Güvenlik duvarı kapalı.Dirext c++ ve framework tam olarak kurdum.Bunları yaptıgımda oyuna girdigimde entejte edince dııt seside geliyordu fakat shifte basınca menü gelmiyordu.Bu sorun ile ugrasırken şimdi ise ilk pencereyi actıgımda,oyuna girerken siteden 2.pencereyi acmak için yükleye bastıgımda 2pencere olması gerekirken tek pencereye düşüyor ve calısmıyor.Gercekten yardımcı olursanız sevinirim.Saatlerdir ugrasıyorum ve yapamıyorum..Şimdiden vakit ayıran arkadaslara teşşekür ederim..

birisi yardım edebilirmi lütfen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
indir.png

4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
aynı sorun bende de oluyor ama hani 2 tane cmd açılıyor ya o2. si açılmıyor direk yardımcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...