zed güzel oluyorMid lane oynuyorum fakat mid lanede script için uygun karakter pek yok. ADC geçmeyi düşünüyorum mid veya ADC için hero önerileriniz var mıdır?
adc ashe mid yasuoMid lane oynuyorum fakat mid lanede script için uygun karakter pek yok. ADC geçmeyi düşünüyorum mid veya ADC için hero önerileriniz var mıdır?
mid xerath ve zed iyi gider adc de kogmaw ve lucian öneririm benMid lane oynuyorum fakat mid lanede script için uygun karakter pek yok. ADC geçmeyi düşünüyorum mid veya ADC için hero önerileriniz var mıdır?
mid için en iyisi viktor xerath adc için çoğu nişancı heroları iyi çalışıyor yani ayrım yapmak saçmaMid lane oynuyorum fakat mid lanede script için uygun karakter pek yok. ADC geçmeyi düşünüyorum mid veya ADC için hero önerileriniz var mıdır?
kesinlikle xerath deneMid lane oynuyorum fakat mid lanede script için uygun karakter pek yok. ADC geçmeyi düşünüyorum mid veya ADC için hero önerileriniz var mıdır?
Mid Veigar olur aslında süper. ADC geçmeyimi düşünüyon hemenMid lane oynuyorum fakat mid lanede script için uygun karakter pek yok. ADC geçmeyi düşünüyorum mid veya ADC için hero önerileriniz var mıdır?