Neymiş o kadar basit olan anlamadım? forumda bir dünya konu var yardım hakkında ve bir dünya da şey var scriptin içindebu kadar basit birşeyide kendin yapıver dostum sende
İşime yarayabilecek bir kaç şey söylersen yeterli olur, youtube de hangi videoyu izleyebilirim 1 2 video izledim ama tam anlayamadımHocam yazıyla anlatmak çok uzun sürer . İnternette tonlarca yardımcı video var zaten . Oralardan bakabilirsiniz...
Mesela evadeyi her zaman açık tutma . Sadece fightlara veya jung gank atarken aç . Nasıl kapatıp açıcam diyorsan K tuşuna basarak kapatıp açabilirsin.Neymiş o kadar basit olan anlamadım? forumda bir dünya konu var yardım hakkında ve bir dünya da şey var scriptin içinde
Post automatically merged:
İşime yarayabilecek bir kaç şey söylersen yeterli olur, youtube de hangi videoyu izleyebilirim 1 2 video izledim ama tam anlayamadım
Her zaman açık kalınca ne oluyorMesela evadeyi her zaman açık tutma . Sadece fightlara veya jung gank atarken aç . Nasıl kapatıp açıcam diyorsan K tuşuna basarak kapatıp açabilirsin.
C ne işe yarıyor tam anlamadım reyis zaten videolara bakıyorum adamlar c ile herşeyi yapıyor hero skil falan atıyor ama bende öyle olmuyor c ile adamlara vurmuyor geldiklerinde bunu nasıl ayarlayabilirim?tek onerecegim sey evadee kapatman cunku cogu zaman sikinti cikartabiliyor. Kendin dodge atamya calis c ile
Her zaman açık kalınca ne oluyor
C ne işe yarıyor tam anlamadım reyis zaten videolara bakıyorum adamlar c ile herşeyi yapıyor hero skil falan atıyor ama bende öyle olmuyor c ile adamlara vurmuyor geldiklerinde bunu nasıl ayarlayabilirim?
Işte var da onlar içi de ayar yapılması gerekiyorReis c v x ve space sanirim bunlarin ozellikleri var space kombo yapar c minyon temizler v hem minyonlari temizler hem rakip varsa ona vurur x son vurus yapar falan
Işte var da onlar içi de ayar yapılması gerekiyor
Hocam forumda MuhoVave in config dosyası var ona indirip kullanabilirsin bir şey ayarlamana gerek kalmaz çoğu heroda ayarlanmış şekilde. Ha eğer hangi tuşlar ne iş yapar diyorsan yazabilirsin.onlar icin fazla bi ayar yapmana gerek yok kanka yani turkce videolari bile var kolay yaani yaparsin
Hocam forumda MuhoVave in config dosyası var ona indirip kullanabilirsin bir şey ayarlamana gerek kalmaz çoğu heroda ayarlanmış şekilde. Ha eğer hangi tuşlar ne iş yapar diyorsan yazabilirsin.
Öncelikle teşekkürler. Ya v c x in falan ne işe yaradığını az buz biliyorum v lane itmek için c de hem farma hem adama vurmak içindi galiba ama tam olmuyor o bende ya bazen oluyor bazen olmuyorHocam forumda MuhoVave in config dosyası var ona indirip kullanabilirsin bir şey ayarlamana gerek kalmaz çoğu heroda ayarlanmış şekilde. Ha eğer hangi tuşlar ne iş yapar diyorsan yazabilirsin.
Ve foruma MuhoVave yazdım ama bulamadım :/Hocam forumda MuhoVave in config dosyası var ona indirip kullanabilirsin bir şey ayarlamana gerek kalmaz çoğu heroda ayarlanmış şekilde. Ha eğer hangi tuşlar ne iş yapar diyorsan yazabilirsin.
dostum bana mesaj atar mısın müsait olduğumda yazacağım 20 dakikaya falan duşa girmem gereknasıl kullanmak istiyorsun yardımcı olayım
Hocam örneğin shifte bastığınızda en altta karakterinizin ismi yazar ona basınca bir sürü seçenek çıkar. Orada haras kısmı olur orası c ile yaptığın kısım. Yani senin oynadığın heronun range ine bir düşman giriyorsa ona saldırı yapmasını saldırıyor eğer girmiyorsa da farmlara son vuruş atar. O dediğim haras kısmından istediğin yeteneğini açarsın o da adam senin range ine girdikçe hasar atmaya çalışır.Öncelikle teşekkürler. Ya v c x in falan ne işe yaradığını az buz biliyorum v lane itmek için c de hem farma hem adama vurmak içindi galiba ama tam olmuyor o bende ya bazen oluyor bazen olmuyor
Ve foruma MuhoVave yazdım ama bulamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?