LOL script ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ilk defa lol de hile yapıcam windsharp kullanıcam ama sadece 1 karakter de mi kullanılır yoksa karakter değiştirdikce ayar yapmak mı gerekir bilmiyorum araştırdığıma göre 1 tane karakter seçip onun ayarlarını yapıp oynamak gerekiyormuş eğer öyleyse hangisi karakterlerde daha düzgün çalışır

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Çoğu heroda çalışıyor ancak genel ayarlar dışında her şampiyonun kendisine özel ayarları da var mesela hangi skilli kaç kişiye tutturması gerektiği kaçma skiliini ne zaman kullanacağı vb vb.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Çoğu heroda çalışıyor ancak genel ayarlar dışında her şampiyonun kendisine özel ayarları da var mesela hangi skilli kaç kişiye tutturması gerektiği kaçma skiliini ne zaman kullanacağı vb vb.
o zaman hanı dosya boyutu çok olmazmı lol heroları v.s

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
onu programın kendisinde mi ayırlıyoruz yoksa ayrı bir soya filan mı yüklüyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
genelde tüm hilelerde her hero için oluyor diye biliyorum ama windsharp kullanmadım hiç 50 yorum yapınca görücem hileyi ama büyük ihtimalle oluyordur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende araştırıyorum galiba tüm herolar

KrenkoG
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Daha önce elobuddy kullanmıstım orda ayrı ayrı yüklüyordur assemby şeklinde windsharp da olay nasıl ilerliyor bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
it still doesn’t have all the champions, but it has the vast majority, each one has its own configuration, you just have to adapt it to your style of play.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Daha önce elobuddy kullanmıstım orda ayrı ayrı yüklüyordur assemby şeklinde windsharp da olay nasıl ilerliyor bilmiyorum
elobuddy de her girişinde teker teker yüklemek zorundamıydın yoksa 1 kere yüklediğinde kalıyormuydu en azından öyleyse kalıyorsa sıkıntı yok ama her seferindeyse uğraşmıyacağım bile

Sıradan Birisi
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
forumda hero listesi var ve otomatik ayar yapıyor cfg var gene forumda

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çoğu hero da
işe yarıyor diye biliyorum

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaslar windsharp her heroyu desteklemiyor diye biliyorum ama destekleri de düzinece var yani tek hero değil

KrenkoG
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
elobuddy de her girişinde teker teker yüklemek zorundamıydın yoksa 1 kere yüklediğinde kalıyormuydu en azından öyleyse kalıyorsa sıkıntı yok ama her seferindeyse uğraşmıyacağım bile
indirdiğin hero için tekrar indirmek zorunda kalmıyordun sadece tik işaretleyip oynuyordun

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sen girdiginde eğer script o şampiyonda çalışıyorsa oto ayarlı oynuyorsunz aten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...