Lol Script Ban Dalgası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
7 account'umdan 6'sı banlandı dikkatli olmanızı öneririm reddit de 90bin'e yakın acc'nin uzaklaştırıldığı yazıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yani belliydi herkesin ban yiyeceği ama kötü olmuş yinede. teşekkürler konu için

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Script kullanan hesapları ban dalgası için tespit edip flagliyorlar (işaretliyorlar). Ban dalgasında banlıyorlar. Aynısı bana da dün oldu, hesabım askıya alındı. Dikkatli olmakta fayda var arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hesaplar neye göre banlanıyor raparo göremi yoksa oyun algılıyormu

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hesaplar neye göre banlanıyor raparo göremi yoksa oyun algılıyormu
İkiside. Raporlanırsan incelenirsin ve tespit edilirsen bu senin için iyi olmaz. Oyun algılıyor çünkü anti-cheat sistemleri var belirli bi adı yok ama bazı şeyleri engelliyor tam olarak ben de bilmiyorum onu.

Üye
5 HİZMET YILI
Sc Acip Aram Da Felan Oynasak Yine Ban Yermiyiz Ya da Kapali Secimde Her turlu Atiyor mu Bani

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben 0 dan sc li hesap kasıyorum yaklaşık 1 haftadır şuana kadar 1 kere karşı takımın dikkatini çektim onda da sc dediler kesin olarak ama hala banlanmadım galiba sıralı oynadığım için olabilir mi bilemiyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lol çok üstün bir anticheate sahip mouse tıklama sayısına göre izlenmeye alınıyorsunzu ayrıca bilgisayarınızda kullanılan programlar da tarandığı için genellikle güncellemerden sonra ban yiyorsunuz asıl hesabınızda oynamayın dikkatli olun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sadece script olsa yeridir level botla kasılan hesaplarda bu kervana katıldı 6 acc gitti level bottan

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
sanırım özel oyunlarda ve aramda falan ban riski olmuyor ama normal oyunda çok yüksek diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kullanırken gönül rahatlığı ile kullanıyordum şimdi ise bi elim dikenin üstünde olucak

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lolde banlar neye göre atılıyor acaba reporta göre mi yoksa oyun kendisi mi dedect ediyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
mouse tıklama sayısına bakmıyorlar diye biliyorum yanlışınız olmasın
Lol çok üstün bir anticheate sahip mouse tıklama sayısına göre izlenmeye alınıyorsunzu ayrıca bilgisayarınızda kullanılan programlar da tarandığı için genellikle güncellemerden sonra ban yiyorsunuz asıl hesabınızda oynamayın dikkatli olun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sağolasın kral bilgilendirme için

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Zaten hilenin konusunda da bahsedildiği gibi hile %100 ban yedirtmekte. Dikkatli olmanızı öneririm. Geçmiş olsun tekrardan.
İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hesaplar genellikle oyuncular rapor ettiginde banlanır ama oyun bazen tesbit edebiliyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ya bence şu otomatik dodge kapalı olursa kimse tarafından fark edilmez diye düşünüyorum. Onu kapatın gerekirse zaten geri kalan her şeyi kendisi yapıyor en azından karşı ataklardan kendiniz kurtulmaya çalışın ki hem insanların hemde modaretörlerin dikkatini çekmeyin üstünüze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...