LoL script ban riski nasıl azaltılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Log temizleyici kullanabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ne kadar uğraşırsanız uğraşın hemen ban yersiniz kendimden biliyom

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba, neden ban yediğiniz ve ban riskinizi nasıl azaltabileceğinizi ele alacağım bir konuya hoş geldiniz.

Öncelikle ban riski ne yaparsanız yapın %100'dür. Hileyi hesabınıza enject ettiğinizde hesabınız flaglenir ve ban dalgalarında & raporlamalarda kalıcı olarak uzaklaştırılır. Hileyi kullanırken bunu göz önünde bulundurarak kullanın.
Genelde script hesaplar sezon sonu yapılan ban dalgalarında yasaklanır bu yüzden çoğu script kullanıcısı sezon sonu gelmeden hesaplarını elden çıkartır. Tabi tek neden bu değil eğer çok fazla rapor yerseniz (son zamanlarda bu nedenden dolayı ban çok az görülüyor) veya karşı takımdan biri sizin scriptinizi çok belli ettiğiniz bir pozisyonu kayıt alıp ticket olarak gönderirse de ban yiyebilirsiniz.

Gel gelelim bunu nasıl azaltabileceğimize, ben kendimden örnek vermek istiyorum. Bu sezon bitmeden önce elimde 4 adet hesap kaldı ve bunların 3 tanesi ile ban dalgası gelmeden 1-2 gün önce oyun atmıştım ve hepsi ban dalgasında kalıcı olarak uzaklaştırıldı ama ban dalgasından 1.5-2 hafta öncesine kadar hiç bir oyun atılmamış olan hesabım ban dalgasından kurtuldu. Aklınıza şöyle bir soru gelmiş olabilir, "ban dalgasını nasıl anlayacağız?" hemen açıklayayım. Son ban dalgasından 4-5 gün önce forumda ve discord sunucusunda oyuncular ban yedikleri görselleri paylaştı ve daha sonra ban dalgası geldi. Yani, bu şekilde çok fazla feedback görürseniz scripti kullanmayı belli bir süreliğine bırakın.

Gelelim 2. yöntemimize, üstte de dediğim gibi ban riskimiz %100 bu yüzden legit oynamak pek tercih edilmiyor çoğu oyuncu zaten ban yiyeceğim bari rage oynayayım kafasında olduğu için hesabın ömrü daha da kısalıyor fakat fazladan kazanacağımız 1 gün bile kardır o yüzden benim tavsiyem kesinlikle rage kullanmayın kendi legit ayarlarınızı yapın veya Discord sunucusunda bulunan configlerden kendinize en uygun olanı seçin.

Konum bu kadardı, buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.

İyi forumlar
banada lazımdı gerçekten çok ayrıntılı ve güzel anlatmışsınız elinize sağlık
Post automatically merged:

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın hemen ban yersiniz kendimden biliyom
şu ana kadar hiçbir oyundan ban yemedim ama lolden1 hafta uzaklaştırıldım hile sebebiyle

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
enınde sonunda ban yıyıceksın mantlık ne kadar zevk alırsan yanına kar kalır belli etmemek daha keyıflı bence

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk firma hilelere karsi cok buyuk bir savasta er ya da gec yakalanicaksin asla main hesaplarla oynama cunku bi gun yakalanirsin illa

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Riotun 3. Parti yazılım koruma sistemi çok güçlü ne yaparsan yap malesef ban yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
C:\ProgramData\Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını silin.

C:\Kullanıcılar\User\AppData\Local\Riot Games klasörünü tamamen silin.

C:\Riot Games\League of Legends\Config ve Logs klasörünü tamamen silin.

Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.

Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.

Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.

Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.

Arama yerimize "Windows Disk Temizleme" aracı yazıyoruz ve bütün tikleri işaretleyip "Tüm dosyaları sil" seçeneğine basıp silmesini bekleyin.

başka bir konudan alıntı yaptım linkini bulamadım direk txt halindeydi her bilgisayarı kapamadan önce yap uzar diye düşünüyorum

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Sistem otomatik dosyaları tarıyor zaten sen ne yaparsan yap banlanırsın
Post automatically merged:

bunu azaltmanın yada engellemenin bir yolu yok malesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kendini belli ettirmeyecek şekilde günde 1 2 kere girersen daha uzun sürebilir daha az report yersin :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Riot Games'in ban sistemi gayet başarılı bi sistem bi oyuncu hangi scripti kullanırsa kullansın er yada geç ban yiyor ben 6-7 ay aynı hesapta her gün hileyle oynadım ve hâlâ hileyle oynuyorum ban yemedim diyen adam net yalan söylüyordur :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba, neden ban yediğiniz ve ban riskinizi nasıl azaltabileceğinizi ele alacağım bir konuya hoş geldiniz.

Öncelikle ban riski ne yaparsanız yapın %100'dür. Hileyi hesabınıza enject ettiğinizde hesabınız flaglenir ve ban dalgalarında & raporlamalarda kalıcı olarak uzaklaştırılır. Hileyi kullanırken bunu göz önünde bulundurarak kullanın.
Genelde script hesaplar sezon sonu yapılan ban dalgalarında yasaklanır bu yüzden çoğu script kullanıcısı sezon sonu gelmeden hesaplarını elden çıkartır. Tabii tek neden bu değil eğer çok fazla rapor yerseniz (son zamanlarda bu nedenden dolayı ban çok az görülüyor) veya karşı takımdan biri sizin scriptinizi çok belli ettiğiniz bir pozisyonu kayıt alıp ticket olarak gönderirse de ban yiyebilirsiniz.

Gel gelelim bunu nasıl azaltabileceğimize, ben kendimden örnek vermek istiyorum. Bu sezon bitmeden önce elimde 4 adet hesap kaldı ve bunların 3 tanesi ile ban dalgası gelmeden 1-2 gün önce oyun atmıştım ve hepsi ban dalgasında kalıcı olarak uzaklaştırıldı ama ban dalgasından 1.5-2 hafta öncesine kadar hiçbir oyun atılmamış olan hesabım ban dalgasından kurtuldu. Aklınıza şöyle bir soru gelmiş olabilir, "ban dalgasını nasıl anlayacağız?" hemen açıklayayım. Son ban dalgasından 4-5 gün önce forumda ve Discord sunucusunda oyuncular ban yedikleri görselleri paylaştı ve daha sonra ban dalgası geldi. Yani, bu şekilde çok fazla feedback görürseniz scripti kullanmayı belli bir süreliğine bırakın.

Gelelim 2. yöntemimize, üstte de dediğim gibi ban riskimiz %100 bu yüzden legit oynamak pek tercih edilmiyor çoğu oyuncu zaten ban yiyeceğim bari rage oynayayım kafasında olduğu için hesabın ömrü daha da kısalıyor fakat fazladan kazanacağımız 1 gün bile kardır o yüzden benim tavsiyem kesinlikle rage kullanmayın kendi legit ayarlarınızı yapın veya Discord sunucusunda bulunan Config'lerden kendinize en uygun olanı seçin.

İyi forumlar.
Ban riskini azaltamazsin legit oynarsan belki biraz daha uzun sürer ban yemen

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
istediğimiz kadar belli etmeden oynamaya çalıştakta safe olmayan hilede ban kaçınılmaz sondur maalesef bu yüzden safe hilelerde sadece canı az adamı kovalarken dodge kapatıp oynayın bide lane dışında tflerde herşeyi dodgelemeyin fazla dikkat çekmesin ben 2 ay oynadığım hesap vardı onda aşırı belli ettim ban wawe gelmeden önce diğer hesaplar duruyordu sadece o hesap ban yemişti

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
dodge atmayı kısa süreliğine falan kapatabilrsin kendin oynayabilirsin 3 4 dk böylece ban riskini minimuma indirmiş olursun ayrıca sana script falan dediklerinde inkar et sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1- çok rapor yersen takibe düşersin
2- yeni yama sonrası ban dalgası gelebiliyor hemen kullanma
3- çok belli eden herolardan kaçın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

Genelde script hesaplar sezon sonu yapılan ban dalgalarında yasaklanır bu yüzden çoğu script kullanıcısı sezon sonu gelmeden hesaplarını elden çıkartır. Tabii tek neden bu değil eğer çok fazla rapor yerseniz (son zamanlarda bu nedenden dolayı ban çok az görülüyor) veya karşı takımdan biri sizin scriptinizi çok belli ettiğiniz bir pozisyonu kayıt alıp ticket olarak gönderirse de ban yiyebilirsiniz.

Gel gelelim bunu nasıl azaltabileceğimize, ben kendimden örnek vermek istiyorum. Bu sezon bitmeden önce elimde 4 adet hesap kaldı ve bunların 3 tanesi ile ban dalgası gelmeden 1-2 gün önce oyun atmıştım ve hepsi ban dalgasında kalıcı olarak uzaklaştırıldı ama ban dalgasından 1.5-2 hafta öncesine kadar hiçbir oyun atılmamış olan hesabım ban dalgasından kurtuldu. Aklınıza şöyle bir soru gelmiş olabilir, "ban dalgasını nasıl anlayacağız?" hemen açıklayayım. Son ban dalgasından 4-5 gün önce forumda ve Discord sunucusunda oyuncular ban yedikleri görselleri paylaştı ve daha sonra ban dalgası geldi. Yani, bu şekilde çok fazla feedback görürseniz scripti kullanmayı belli bir süreliğine bırakın.

Gelelim 2. yöntemimize, üstte de dediğim gibi ban riskimiz %100 bu yüzden legit oynamak pek tercih edilmiyor çoğu oyuncu zaten ban yiyeceğim bari rage oynayayım kafasında olduğu için hesabın ömrü daha da kısalıyor fakat fazladan kazanacağımız 1 gün bile kardır o yüzden benim tavsiyem kesinlikle rage kullanmayın kendi legit ayarlarınızı yapın veya Discord sunucusunda bulunan Config'lerden kendinize en uygun olanı seçin.

İyi forumlar.
tek çözüm legit oynamak kankam elinden geldiğince belli etme

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

İyi forumlar.
genel olarka legit oynamak yeterlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...